Assemblea de Docents de Mallorca. Aquest dijous a Manacor. Us hi esperam!

Dijous 12 de març convocam Assemblea de Docents de Mallorca. 

Ens trobam a 3 mesos del final de la legislatura i els problemes a la nostra feina i al sistema educatiu continuen perpetuant-se i agreujant-se amb la imposició de la LOMQE. El nostre compromís i la nostra denúncia han estat clars. Encara així, des de la Conselleria, el Govern i des de sectors afins a aquest se'ns ha volgut ignorar, difamar i, fins i tot, se'ns ha insultat obertament. Els i les docents hem passat uns anys que han estat durs i pesats.

Ara, l'estratègia de la Conselleria i el Govern és suavitzar, mostrar que no hi ha problemes en el món de l'educació. Per la nostra part, no ens queda més que tornar a posar ben en marxa la màquina per mostrar a la societat les greus mancances del nostre sistema educatiu fruit d'unes determinades polítiques educatives. És el moment de rematar la feina que es va començar amb les tres setmanes de vaga del curs passat.

Per això, companyes i companys, cal tornar a mobilitzar els centres, a la gent compromesa, per treure-li les vergonyes a aquest govern. Dijous en xerrarem d'això, de denúncia i de mobilització. Si durant aquests darrers cursos hem estat un malson per la Conselleria, ara que el temps se'ls està acabant hem de saber fer-los tremolar fins que caiguin amb les seves polítiques. Algú s'ho vol perdre?

Per això vos convocam a tots i totes a una Assemblea General de Docents de Mallorca

Lloc: IES Manacor

Dia: dijous 12 de març de 2015

Hora: 17:30h.

Ordre del dia:

1.- Votació de les propostes d'esmenes al document de pacte educatiu (recordau que en aquesta ocasió es votarà per representant d'assemblea de centre)

2.- Proposta d'Acció de denúncia de la realitat del sistema educatiu.

3.- Properes mobilitzacions.

4.- Altres.

Hem entrat a la recta final, preparam l'esprint.
Més recent Anterior

Formulari de contacte