Pel consens educatiu: ni 3+2 ni LOMCE

Els temps que corren tornen a ser difícils en el dia a dia dels nostres centres educatius. L'arribada de la Lomce, amb tot el seu desgavell i les incerteses que genera, està provocant enorme malestar entre el nostre col·lectiu, a banda de la preocupació compartida amb famílies i alumnat.
Ara és l'hora de tornar alçar la veu contra les imposicions. És hora de tornar a dir ben clar que no volem la Lomce, que en demanam la seva derogació i, com a pas previ, la paralització immediata de tot un procés d'implantació que ha vengut marcat per la improvisació i la ineptitud de la Conselleria d'Educació.

No podem quedar callats ni un segon més. Ara és l'hora de tornar tenyir de verd els carrers.

Aquest dimarts, a més, unirem les nostres forces amb la mobilització del món universitari, on hi ha convocada una vaga en protesta pel 3+2. Recordau que la vaga no està convocada a secundària.

DIMARTS 24 MARÇ, 18H. DAVANT EL CONSOLAT DE LA MAR (PALMA)

Hem de fer un esforç per mobilitzar companys i amics. Cal que ens facem sentir en aquesta primera etapa de la reactivació de les protestes per a que no s'oblidi tot el que està passant i tot el mal que han fet a l'educació.

COMPANYS I COMPANYES!!
TOTHOM A LES CONCENTRACIONS!!
PEL CONSENS EDUCATIU: NI 3+2 NI LOMCE!!
Més recent Anterior

Formulari de contacte