L'Assemblea de Docents reb el premi Emili Darder per la seva labor en defensa de la cultura i l'educació

L'Assemblea de Docents va rebre ahir, dissabte 28 de febrer el premi Emili Darder per la seva contribució en la defensa de la cultura i l'educació. Aquest premi, organitzat per Esquerra Unida, vol contribuir a mantenir viva la memòria d'Emili Darder, a través del reconeixement a les entitats socials i culturals que més aportacions han fet en les àrees de Benestar Social, Educació, Cultura i Salut. En aquesta ocasió també han rebut aquest premi: les Padrines i Padrins Flautes de Mallorca, per la defensa dels drets socials, i la "Sonrisa Médica", per la seva tasca a l'àrea de la salut.

Els guardons es varen lliurar al Casal de Poble de s'Escorxador de Palma, en un acte ben emotiu on es pogué veure un vídeo sobre la vida d'Emili Darder i Cànaves, darrer batle republicà de Palma afusellat per les tropes franquistes el 24 de febrer de 1937 durant la guerra civil.

Recolliren el premi dos membres de l'Assemblea de Docents, na Xus Bibiloni Antich i en Joan
Miralles Plantalamor, que reberen el guardó a mans de Joan Fortesa, representant de la Federació de Veins de Palma. Aquesta entitat organitzà el concert de l'Orquestra Simfònica de Palma el dia 28 d'octubre de 2013, en benefici de la caixa de resistència.


Els membres de l'Assemblea de Docents agraïren el premi a Esquerra Unida i recordaren els paral·lelismes en la lluita de n'Emili Darder per una escola a l'abast de tothom i en català i la tasca que encara avui desenvolupen els docents per assolir els mateixos objectius.

Més recent Anterior

Formulari de contacte