Assemblea de docents de Mallorca: És hora d'acabar la partida... ESCAC!

Assemblea General de Docents de Mallorca. El proper dijous 16 d'abril a les 17:30 a l'IES Sineu.

Després de mesos, anys de resistència i d'ofensiva contra unes polítiques educatives d'un Govern impresentable. Després de ser insultats en seu parlamentària i de rebre el càlid suport de la societat. Després d'haver-nos volgut qüestionar amb difamacions i haver guanyat la batalla de l'opinió pública i, sobretot...

... després d'haver estat valentes i provar formes de lluita més compromeses i més democràtiques... arribam al final de la legislatura.

Tot i els èxits: Adéu TIL, adéu Camps i Estarellas, mostrar el ridícul permanent del Govern en matèria educativa, recuperació de la nostra dignitat, mobilització de la societat, etc.; no hem aconseguit les nostres demandes a través de la negociació.

No queda altra esperança que un canvi d'interlocutors i per això ara ve el moment de pitjar fort.

Hem fet molt bona feina i ara toca rematar-la. Per acabar de preparar aquest final, vos convocam a la propera Assemblea de Docents a Mallorca aquest dijous dia 16, a les 17:30h a l'IES de Sineu. Feu callar els ploramiques, les derrotistes i convidau a tots els companys i companyes, farem foto! Vos ho perdreu?

En aquesta ocasió el lema és: És hora d'acabar la partida. Escac!

Ordre del dia:

1- Marxa per l'educació

2- Libdub de la plataforma LEMA

3- Campanya contra les proves LOMCE a 3r de primària

4- Vaga al maig?

5- Informació sobre la campanya "I tu què has perdut?".

6- Informació sobre la situació de les encausades per la Conselleria

7- Pacte educatiu

8- Altres

Per acabar, abans de l'Assemblea hi haurà repartiment de cartells i octavetes de la marxa per l'educació. Per respecte a la resta de companys i companyes, mirau de venir prest per poder començar l'Assemblea amb puntualitat.

Endavant i força, és l'hora d'acabar la feina, escac i...
Més recent Anterior

Formulari de contacte