Assemblea de Docents. Dijous 7 de maig a l'IES Marratxí

Aquest dijous celebrarem la que possiblement serà la darrera Assemblea de Docents de Mallorca d'aquesta legislatura. Fa pràcticament dos anys que el treball dels i les docents units en assemblea ha tengut una incidència desconeguda fins ara. Hem sabut aguantar i resistir i ara toca donar les darreres empentes.

La insensibilitat d'aquesta conselleria duu a un final de legislatura on els problemes en el món educatiu es regeneren. Ara és el torn de la LOMCE: Proves de 3r primària (dies 19 i 20 maig) i nous currículums a secundària i batxillerat (actualment en el Consultiu pendent de dictamen, i rebutjats prèviament pel Consell Escolar de les Illes Balears).

Ara mateix ens trobam en el moment d'organitzar la resposta. Per això, conscients que el temps no ens va a favor, vos convocam a l'Assemblea de Docents, amb caràcter obert, que tendrà lloc el proper dijous 7 de maig a les 17:30 a l'IES Marratxí.

Pensau que un dels punts és el debat i presa d'acords sobre una possible convocatòria de vaga. Aquest assumpte es debatrà i es decidirà entre les persones presents, per això l'assemblea serà oberta i es convida a mestres i professors a explicar les seves postures.

L'ordre del dia definitiu serà el següent:

1- Informació campanya patologies constructives als centres educatius.

2- Informació sobre la ratificació del Pacte Educatiu per part de l'Assemblea de Docents.

3- Sol·licitud del sindicat Alternativa per informar l'Assemblea sobre diverses qüestions de les meses sectorials. Aquest punt queda també obert a la resta de sindicats que vulguin informar.

4- Currículums Lomce a secundària.

5- Boicot a les proves LOMCE a 3r de primària.

6- Debat i presa d'acords sobre la possibilitat d'una pròxima jornada de vaga.

7- Altres.
Més recent Anterior

Formulari de contacte