Més de cent milons de passes demostren la força que tenim

Els col·lectius implicats amb l'educació varen emprendre el repte de fer més de cent milions de passes per l'educació. Així, el 25 d'abril, per segona vegada, iniciàrem una marxa verda amb partida a l'IES simbòlic, Berenguer d'Anoia; i acabàrem a un altre lloc simbòlic, el pont del tren de Palma.
Durant tot lo dia, s'anaren ajuntant i desjuntant centenars de persones al llarg del recorregut de trenta quilòmetres que van d'Inca a Palma. Feim passes pel futur era un lema suggerent i ple de sentit d'una marxa en què molts molts hi pensàvem, sobretot per l'intent d'atemorir la comunitat educativa amb la denúncia contra la campanya #PensaHi.
Més de cinc mil persones s'anaren congriant al llarg del recorregut, amb una emotiva arribada al pont del tren. I un final de festa encara més lluït, a la plaça Major, lloc de convocatòria de l'Obra Cultural Balear, OCB, que en la seva diada volgué ajuntar el clam dels principals col·lectius afectats per aquest govern: educació, cultura, medi ambient i serveis socials (inclosa la sanitat).

https://youtu.be/hgUYdWqJ10U
Més recent Anterior

Formulari de contacte