L'organització del curs que ve penja d'un fil. No afluixis ara, vine a l'assemblea

Una nova Assemblea General de Docents de Mallorca tendrà lloc el proper divendres dia 26 de juny a les 19h. a l'Escorxador de Porreres (al costat del Parc de n'Hereveta), amb el següent ordre del dia:

1- Informe del Comitè de Vaga i comissions.
2- Estat de la votació distribucions horàries Lomce, altres qüestions sobre desenvolupament lomce (primària i secundària) i acords a prendre.
3- Solidaritat vaguistes de Movistar (resultats enquesta online) i acords a prendre.
4- Verkami Ona Mediterrània (valorar possibilitat de suport econòmic).
5- Torn obert de paraula.

Vos recordam que estam en un moment delicat del curs, en el què l'organització del curs que ve es troba penjant d'un fil (sobre tot a secundària) i cal prendre acords i sortir de l'Assemblea més enfortits que mai d'acord amb el que allà dedins es decideixi. Per això és molt important l'assistència de representants de tots els centres que trasmetin el que es respira a cadascun d'ells.
També és el moment que des dels centres es pugui demanar informació sobre qualsevol qüestió, sobre tot tenint en compte que en els darrers temps s'han hagut de prendre decisions molt ràpides des de la coordinació de l'Assemblea i cal que tothom que tengui preguntes les faci arribar.
Durant aquesta setmana estam fent gestions per arribar amb la màxima informació possible pel que fa a l'organització del proper curs.


Sopar festa final de curs
Vos recordam també que el mateix divendres, a les 21:30h, just després de l'assemblea i allà devora mateix, a n'Hereveta, farem el sopar de fi de curs (pa a taleca comunitari -begudes en el bar) i podrem gaudir d'una estona amb els glosadors Mateu Xurí i Maribel Servera.
Més recent Anterior

Formulari de contacte