Assemblea general dia 8 de setembre a l'IES Marratxí

En les darreres setmanes s'ha reobert la negociació global en tots els punts de la nostra taula reivindicativa de la vaga indefinida. Des del comitè de vaga entenem que això ha estat possible per la nostra constància i lluita pels nostres drets, fins i tot més enllà del procés electoral que hem viscut. Tot i les reticències inicials, es pot dir que ara mateix ens trobam en un moment en què realment s'ha encetat una negociació real.

Aquesta setmana, després d'una nova ofensiva mediàtica per desgastar la nostra capacitat de negociació -ofensiva que hem contraargumentat-, hem tornat a la taula i hem avançat en alguns aspectes importants com els sexennis -falta veure com es reflectirà en el proper esborrany de futur acord-, però hi ha temes bàsics com plantilles (alguns centres estan molt tocats) i ràtios (on hi ha grups on es passa les ràtios permeses per la normativa) on encara tenim feina per fer. A més per la seva part, la Conselleria encara té pendent tancar un acord amb les famílies per l'assumpte de les beques.

Però a banda d'això, han passat diverses meses de negociació sense que s'hagi convocat cap assemblea, principalment perquè no hi havia novetats per valorar. Ara hi són i des del comitè de vaga ens veiem en la necessitat de compartir la nostra línia i la nostra visió de la negociació amb tots vosaltres. A més, necessitam saber si aquesta actuació té el suport de tots vosaltres.

Aquest estiu, en termes del conflicte educatiu, molts de vosaltres heu pogut descansar i carregar piles. Ara, des del comitè de vaga vos volem encomanar dues feines:

1- Tornau a organitzar les vostres assemblees de centre per a què puguin ser corretja de transmissió de la informació i d'eventuals decisions en un moment tan important com en el que ens trobam.

2- Feis extensiva la convocatòria de l'Assemblea de Docents de Mallorca del proper dimarts en la qual s'explicarà tot allò referent a la situació de la negociació i es valorarà l'actuació del nostre comitè. No limiteu l'assistència a un representant per centre, convidau els vostres companys. Necessitau conèixer les vostres consideracions i mesurar el caliu dels centres, i que tot això retorni en la seva màxima expressió als centres.

Després de dos anys durs del moviment de la vaga indefinida, ara mateix ens trobam en un moment en el qual es podria tancar satisfactòriament aquest conflicte. Depèn de totes i tots que, amb la nostra força acumulada aconseguim el millor resultat possible en la negociació. Des del Comitè de Vaga volem tancar el conflicte a un bon acord que ens retorni la il·lusió col·lectiva i certifiqui que tot l'esforç ha valgut la pena.

És hora de tornar a mostrar la nostra responsabilitat i el nostre compromís amb la nostra feina, els nostres companys i l'Educació amb majúscules.

Companyes i companys, vos hi esperam el proper dimarts 8 de setembre a les 18 hores a l'IES Marratxí per una nova assemblea general de Mallorca amb caràcter obert.

Preparau les camisetes verdes, posau els rellotges a hora i convidau als vostres companys i companyes a la participació.

Acabem amb les retallades!

És el nostre torn!

Digues la teva!
Més recent Anterior

Formulari de contacte