En memòria del nostre company i amic Miquel Albero

Com moltes de vosaltres ja sabeu, ahir dematí ens deixava, a causa d'un accident, Miquel Albero, professor de l'IES Pau Casesnoves i company de lluita dins l'Assemblea de Docents.


Des del Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents ens afegim a totes les mostres de condol cap els seus companys i companyes tant del Pau Casesnoves com dels qui han compartit feina i aventura amb ell en algun moment, i especialment cap als seus familiars i amics més íntims.


Volem recordar també, com ja s'ha fet, que en Miquel va ser iniciador de la campanya d'Enllaçats en defensa de la llengua catalana en els centres educatius de les nostres illes. La seva força, en aquells moments a l'IES Albuhaira de Muro, encoratjà molts d'altres a secundar un acte de dignitat que ja ha quedat per sempre en la nostra memòria col·lectiva.


Per això, per la seva militància constant en defensa de la nostra cultura i d'una educació digna, per la seva força i alegria contagioses, volem traslladar-vos i fer extensiva una iniciativa sorgida des de l'IES Marratxí i l'IES Sineu:


Es proposa que aquest dilluns 28 de desembre, tots aquells centres que puguin, facin una penjada de llaços als centres educatius, acompanyada d'un minut de silenci en record d'en Miquel.


Així mateix, en l'Assemblea General de Mallorca que tendrà lloc dimarts a les 17:30 a l'IES Sineu, tendrem uns moments de record cap a ell a l'inici de la mateixa.


Més recent Anterior

Formulari de contacte