L'art com a protesta: l'Assemblea de Docents reivindica l'art compromès


L'Assemblea de Docents tornarà a exposar, a partir de la Nit de l'Art, algunes obres d'art que diversos artistes balears varen cedir generosament fa dos anys per ajudar a la caixa de resistència. 

Les obres, entre els quals n'hi havia d'autors tan prestigiosos com Toni Catany o Miquel Barceló, es varen veure primer en una exposició a la galeria Ferran Cano durant l'octubre del 2013. Posteriorment es varen subhastar i es varen recaptar 47.929 euros.

Ara, l'Assemblea de Docents ha considerat oportú de rescatar aquelles obres que no es varen vendre. En un moment en què la negociació educativa amb el Govern Balear no ha acabat encara, l'Assemblea considera que exhibir aquestes obres té un bon valor reivindicatiu. A més a més, serveix per recordar que un dels col·lectius que més ha patit les retallades ha estat precisament el del professorat d'Educació Plàstica.

L'exposició tendrà lloc en el cafè Siset de Palma (carrer Concepció, 5) a partir del dissabte, dia 19, a les 20:30 hores i durant dues setmanes.
Més recent Anterior

Formulari de contacte