Al Debat de Taula Educativa parlam dels centres socioeducatius amb Núria López


El programa del passat dijous 22 d'octubre es va iniciar amb el recull de premsa, secció habitual del programa on Miquel Àngel Tortell va analitzar els titulars de la setmana.

A l'entrevista, na Jero Bonnín i en Miquel Àngel Tortell parlaren amb na Núria López Roca, coordinadora educativa dels centres de menors Es Pinaret, Es Fusteret i Es Mussol. Na Núria va explicar com ha viscut el succés de la mort del jove de 17 anys, quina és la situació dels interns i en quines condicions treballen els educadors en aquests centres socioeducatius. Va donar testimoni de la feina que fan els 15 professors i mestres del centre, i la gran qualitat del treball que realitza aquest equip. Per una altra part, va explicar com afecten les retallades , tant en els centres de primària i secundària, com en els equips d'orientació de la Conselleria.

A " l'Apunt", en Pere Carrió va explicar un estudi fet per la UAB i la UIB sobre els patrons de descans i activitats físiques i la relació que hi ha amb el rendiment escolar.

En la recta final del programa tinguérem un "Tremending toppics" especial on en
Miquel àngel Ballester va comptar amb la col·laboració de na Cristina Conti , n'Elisa Pons i na Joana Alemany. Les tres, són dones compromeses amb el món educatiu que practiquen habitualment un esport molt sa: "la democràcia participativa". Ho fan a través de la seva feina en associacions i també opinant i creant debat en les xarxes socials. En aquesta ocasió comentaren els tuits del tema estrella de la setmana "el nou títol d'FP de picador".

El Programa va estar dirigit i presentat per na Jerònia Bonnín.

http://www.ivoox.com/taula-educativa-22-10-15-audios-mp3_rf_9141611_1.html
Més recent Anterior

Formulari de contacte