Encara ens queda molt per escriure. Vine a l'Assemblea General

Vos convocam a una nova Assemblea General de Docents de Mallorca per al proper dimecres dia 2 de desembre a les 18h. a l'IES Binissalem.

Aquesta torna a ser una assemblea important, on caldrà debatre i, si és possible, traslladar l'opinió de les assemblees de centre entorn al format de la mobilització prèvia a l'aprovació dels pressuposts.

I és que aquí hi ha la clau de tot plegat. Uns pressuposts que no estan responent a les promeses electorals i que impossibiliten que es puguin resoldre les urgències del nostre sistema educatiu. En aquest sentit, la proposta de realitzar una mobilització en les properes setmanes, tal com es va debatre a la darrera assemblea, respon a la necessitat de traslladar als partits, que encara han de debatre les esmenes al pressupost, el nostre malestar per uns pressuposts que no han col·locat l'educació en el lloc on ens havien dit que aniria. D'aquí ve el mal acord al qual es va arribar. Necessitam que s'incrementi la partida per educació, i això és el que volem demanar, ara que sembla que ningú fa comptes escoltar els docents perquè ja no som útils.

També cal tornar posar l'accent en la LOMQE, una llei que cada vegada sembla més clar que ens la seguirem menjant amb patates una bona temporada, i que a més enguany vendrà acompanyada de les proves a sisè de primària (més les de tercer), que pel que sembla, segueixen el mateix esquema del que ja coneixíem. A més, la proposta de nous currículums no sembla haver solucionat el sacrifici planejat de les matèries artístiques i la tecnologia. Tot plegat, motius de sobra per a que els docents ens deixem sentir abans de les properes eleccions.
Vine a decidir el format de la mobilització.
I aprofitem ara que ha vengut el fred, per treure de bell nou les dessuadores verdes, per a que ens protegeixin del fred i la indiferència. Que tot no s'ha arreglat, i el que és més preocupant, no en du camí. Els dimecres, de verd!!


Per cert, seguim sense haver rebut una sola notificació per part del "conseller dialogant" en relació a l'inquietud que mostràrem milers de docents sobre l'acord que va firmar amb el sindicat majoritari i el sindicat minoritari.
Més recent Anterior

Formulari de contacte