Dimecres 9 i dijous 10 noves dates de reunió de l'AD i assemblea d'interins

Durant aquestes setmanes els portaveus, així com la resta de companys al capdavant de comissions, segueixen fent la seva funció a l'espera que se constitueixi un nou grup coordinador que de manera transitòria s'ocuparà de les principals tasques perquè l'AD segueixi funcionant com a plataforma d'encontre entre els docents per informar-nos i debatre sobre les qüestions que ens afecten. Una vegada constituït el nou grup, cessaran definitivament.

Per tant, cal renovació. A la darrera assemblea, dos companys s'oferiren per iniciar aquesta tasca. D'altres no s'oferiren públicament, però en privat es comprometeren a sumar-se. Quedaran a la coordinació, també, companys que ja duen un temps treballant en les diferents comissions, i els que comencin tendran tot el suport i assessorament que necessitin en tot moment. Però es necessiten noves mans i ments.
Si vos sentiu vostra l'AD, acudiu a la reunió de coordinació que s'ha convocat per
dimecres dia 9 de març a les 18h. a l'IES Antoni Maura de Palma
Vos hi esperam.
És una reunió oberta a tot aquell que vulgui participar en mantenir viva l'operativitat de l'AD.

També informar-vos de que la Conselleria ha fet la convocatòria d'una Mesa Sectorial d'Educació on es tractarà sobre l'esborrany de la resolució de les bases sobre el procediment de selecció de docents interins pels pròxims tres cursos. Aquesta mesa tindrà lloc el divendres.

Com ja es va anunciar, des dels sindicats Alternativa i UOB s'ha demanat la convocatòria d'una Assemblea de Docents interins perquè tothom pugui fer les seves observacions, propostes i es puguin cercar consensos perquè siguin defensats pels sindicats a la Mesa.

Per això mateix, interins i interines, quedau convocades a una assemblea el pròxim dijous 10 de març a les 17:30 hores a l'IES Sureda I Blanes
Més recent Anterior

Formulari de contacte