Vols particiapar en la creació del Col·legi Professional de Docents? Vine el 14 d'abril a les 18:30h a l'IES Binissalem

Els docents que vulgueu i pugueu participar en la constitució d'un grup de treball per a la creació del Col.legi Professional de Docents de les Illes Balears ens reunirem el proper dijous, 14 d'abril, a les 18:30 h a la biblioteca de l'IES Binissalem.

Aquesta convocatòria és el resultat d'una proposta de la Comissió Pedagògica de l'Assemblea de Docents de Mallorca i pretén donar resposta a la necessitat d'interlocució amb l'Administració Educativa i la UIB, i de participació representativa dels docents en tots els àmbits específics de la professió docent, com són els de la formació prèvia i contínua, protocols d'actuació, currículum, carrera professional i codi deontològic, entre d'altres aspectes.

Els docents som els únics professionals que treballen en l'exercici d'un servei essencial, l'educació, sense representació professional (a diferència del sector sanitari i social, en el que sí hi ha col.legis professionals). La creació del Col.legi Professional de Docents de les Illes Balears comportarà el reconeixenent públic i institucional de la professió docent (la seva creació és competència del Parlament de les Illes Balears). L'activitat del col.legi complementa la representativitat sindical i, en cap cas, substitueix l'activitat assembleària dels docents.

Cal que en la professió docent no decideixin per nosaltres. Se'ns gira feina i ningú és sobrer. Vos hi esperam!

També, vos volem demanar que, donada la imminent aplicació de les proves LOMCE de tercer i sisè de primaria, comenceu a activar les assemblees de centre per tal de preparar una reacció semblant a la que tenguérem ara fa un any i que concretarem en una propera assemblea general pendent de determinar lloc i hora, on a part d'aquest tema, n'hi haurà d'altres no tractats de passades assemblees.

Tenim motius per seguir estant il·lusionats i vigilants.
Més recent Anterior

Formulari de contacte