Derogar la LOMCE ara

Fes la teva imatge demanant la derogació immediata de la LOMCE i participa del seu enfonsament

A la darrera Assemblea general, es va decidir fer una campanya comunicativa participativa contra les revàlides lomce que consistia, entre d'altres accions, en fer fotografies de centre donant suport al boicot. Una vegada publicada la resolució del Conseller d'Educació de 23 d'abril en la que es suspèn temporalment les proves de 3r i 6è de primària, pensam que és el moment d'anar més enllà, cap a la petició de la derogació immediata de la lomce, una llei que en aquest moment, ja fa aigua de per tot.

Tot i les reiterades mostres de rebuig que ha generat la llei Wert seguim amb una llei “en funcions” que crea incertesa, condiciona la nostra feina i el futur dels alumnes. Fins quan haurem d'aguantar aquest malson?

Els docents hem demostrat durant aquests anys de conflicte que som un col·lectiu capaç de respondre amb contundència a les agressions al sistema educatiu. Apel·lam a la vostra imaginació per fer les fotos amb els companys del vostres centres en suport a aquesta campanya amb el lema: DEROGAR LA LOMCE ARA i enviar-les el més aviat possible a comunicacioad@gmail.com

Entre tots contribuirem a tombar aquesta llei que ha estat des del principi un dels nostres cavalls de batalla.

LA LOMCE ESTÀ TOCADA PERÒ NO ENFONSADA











Més recent Anterior

Formulari de contacte