El president d'ADESMA desdiu els titulars de premsa que afirmen que els directors volen triar als professors interins

Des de dia 2 de maig podeu escoltar la secció de taula educativa als informatius de les 19h a Ona Mediterrània, cada quinze dies, tots els dilluns alterns.

En el programa de dilluns passat parlàrem, de la conferència sectorial d'educació a Madrid en la que 12 CCAA expressaren la seva negativa a fer revàlides de secundària i batxiller i 8 CCAA ( les governades pel PSOE) diuen que no faran proves LOMCE.
Què fa el Ministre Méndez de Vigo? Diu que les lleis no són un menú a la carta i amenaça amb els tribunals.
Sr. Ministre: " la imposició no és la manera, I aquí , a les Illes, ho sabem bé"

Per una altra banda, a L'Assemblea de docents volem parlar amb el Conseller Martí March del compromís d'incrementar el pressupost educatiu. Aquesta vegada, hem entregat una sol·licitud formal al registre de la Conselleria d'Educació.
Volem conèixer com pensen complir el compromís adquirit amb l'Assemblea el 15 de desembre de 2015 i quines són les repercussions que tendrà l'augment de marge de dèficit negociat a Madrid sobre l'increment dels pressupostos d'educació.

Finalment, comentam la notícia dimecres 11 de maig de DM. amb Titular : ELS DIRECTORS D'INSTITUT EXIGEIXEN PODER ELEGIR PART DEL PROFESSORAT. Segons DM , demanen un sistema per a què els centres es puguin "quedar" amb els interins que funcionin als seus projectes.
Per aclarir la notícia, na Jero Bonnín, entrevista en Llorenç Llop. President ADESMA.
En Llorenç deixa ben clar que ni ell ni cap director vol triar cap professor.

Escolta-ho: https://soundcloud.com/user-326307544/160516-ona-vespre-taula-educativa
Més recent Anterior

Formulari de contacte