Un nou reconeixement a l'Assemblea de Docents

Les plataformes educatives Som Escola, Escola Valenciana, La Bressola i l’Assemblea de Docents de les Balears, guardonades en una Nit de les Revistes i la Premsa en català que reivindica l’educació i el seu compromís amb la llengua.

Des de l’Assemblea de Docents de les Illes Balears vàrem rebre amb molta satisfacció el guardó que la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals ens concedí, dimecres passat, juntament amb Som escola, Escola Valenciana i La Bressola. Aquest guardó és un reconeixement del compromís amb la llengua catalana de les escoles de les distintes parts del domini lingüístic.

Com a periodistes i editors que són, consideren el paper de l’educació com a “primera baula necessària i imprescindible per entendre, conèixer i fer-nos nostres les revistes i la premsa en català”, en paraules de Lluís Gendrau, vicepresident de la federació. Des del nostre punt de vista, podríem dir que el periodisme i l’educació, comparteixen la voluntat de ser despertadors de consciències, generadors de persones de pensament independent i crític, a més de ser vertebradors de la societat civil.

L’acte de lliurament d’aquest premi va ser dins el marc de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català on, a més dels premis a les millors publicacions en català, es concedeix un premi especial un a una persona i a una entitat, que enguany ha recaigut a les quatre plataformes que hem citat més amunt. L’assistència a l’acte i els parlaments del vicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras i de la presidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell, que ens entregà el guardó, donen una idea del pes que es dóna a aquests premis.
Més recent Anterior

Formulari de contacte