Assemblea general. Dijous 30 de novembre a les 17:30h a l'IES Binissalem


Hi ha molts motius per impulsar i promoure el debat i la presa de decisions que ens afecten a tots. Per una part, ha arribat l’hora de donar el relleu als membres de la Coordinadora i vos encoratjam a prendre la iniciativa per formar-ne una de nova. Per una altra part, hauríem de prendre una decisió sobre on es traspassa la caixa de resistència i les obres d’art que ens queden.

Els docents que hem duit fins ara les tasques de coordinació a l’Assemblea de Docents hem posat una data de venciment de l’actual Coordinadora coincidint amb la finalització del primer trimestre escolar. És hora que els que volgueu donar el relleu aneu pensant de fer la passa per assumir les funcions de la Coordinadora de l’AD. Evidentment, com no podia ser d’altra manera, l’actual Coordinadora estarà al costat dels docents que vulguin assumir aquestes tasques a l’hora de fer el traspàs. L’Assemblea de Docents no es pot institucionalitzar ni diluir en altres entitats per la seva pròpia raó de ser: una assemblea de treballadors que es reuneix quan es consideren que hi ha motius per organitzar el col·lectiu docent per donar resposta a les distintes situacions que van sorgint. Està clar que així com estan les coses, pareix que no ens falten motius per seguir estant vigilants. És per això que reiteram la nostra convicció que creim que és bo que hi hagi uns docents que coordinin aquestes accions.

Pel que fa a la caixa de resistència, recordem que ara està a un compte de l’Obra Cultural i hauríem de trobar una alternativa, ja que l'OCB ens va acollir per tal de poder obrir el compte però no podem allargar aquesta situació indefinidament. És per això que proposam que sigui la futura Associació Professional qui tengui en custòdia la caixa de resistència, ja que un cop constituïda, disposaria dels requisits legals necessaris.

També hauríem de pensar on dipositar les obres d’art que els distints artistes ens donaren perquè poguem gaudir-les. La coordinadora proposa que, ja que els artistes les donaren a l’OCB, passin a formar part del seu fons artístic en reconeixement i agraïment per la seva implicació en la nostra lluita. Una altra opció seria donar-les, en dipòsit, al local de l’Associació Professional o en custòdia als centres docents que les demanassin.

Aquestes són algunes propostes perquè comenceu a encetar el debat. Cal recordar, que qualsevol proposta que arribi des de les assemblees dels centres serà incorporada per debatre a l’assemblea general si ve acompanyada d’una proposta clara per dur-la a terme.

Així doncs, quedau convocats a la propera Assemblea General de dijous 30 a les 17:30 a l’IES Binissalem. L'ordre del dia de l'assemblea serà el següent:

1. Informe/resum de les accions duites per la Coordinadora (ràtios, pressuposts 18, interins)
2. Creació Associació Professional de Docents.
3. Proposta de custòdia de la caixa de resistència per part de l'Associació de Docents.
4. Valoració de les diferents propostes sobre les obres d'art.
5. Venciment i presentació de voluntaris per a una nova Coordinadora.

Vos animam a assistir i a participar, tenim feina!
Més recent Anterior

Formulari de contacte