Voluntaris per a la campanya "OPERACIÓN KILO" del Banc d'Aliments



Els propers dies 29 i 30 de novembre el Banc d’Aliments durà a terme la campanya d’àmbit nacional “Operación Kilo” per recollir aliments bàsics per tal d’ajudar a les famílies més necessitades.
Per dur endavant aquesta campaya necessiten de 600 a 900 voluntaris. Cada voluntari farà un torn de 3 hores amb una persona del Banc d’Aliments a un dels supermercats que hi col.laboren. Es tracta de donar a les persones que entren a comprar un full a on figuren els aliments que es necessiten amb més urgència. Quan els clients acaben la seva compra, si han adquirit algun d’aquests productes pel Banc d’Aliments ens ho entrega i nosaltres el posam a un carro que tindrem per a la recollida dels aliments.

La majoria de supermercats que hi col.laboren es troben a la zona de Palma però es necessita la col.laboració de tothom! A causa d’aquesta greu crisi econòmica que patim, cada vegada hi ha més famílies que necessiten ajuda i, fins i tot, nins i nines que no poden tenir una alimentació suficient i adient a casa. Els docents podem ajudar a n’aquestes famílies col.laborant com a voluntaris en aquesta campaya de recollida d’aliments. FEIM QUE AQUESTA CAMPANYA SIGUI UN ÈXIT!

Per fer de voluntaris enviau un correu a docentsibancaliments@gmail.com amb el vostre nom i llinatges, el vostre correu electrònic, els telèfons de contacte i la vostra disponibilitat horaria (matí, migdia i horabaixa).
Més recent Anterior

Formulari de contacte