L'Assemblea Docent, present al Fòrum Mundial de l'Educació a Brasil

Des de dia 21 de gener i fins a final de mes, una delegació de l'Assemblea i Crida participaran al fòrum i exposaran els principals elements del conflicte educatiu i del moviment social que ha generat.

L'Assemblea de Docents de les Illes Balears ha estat convidada, juntament amb la Plataforma Crida, a participar del Fòrum Mundial de l'Educació alBrasil, sota el títol Pedagogia, regió metropolitana i perifèries, que se celebra entre els dies 21 i 23 de gener a Canoas  


En aquest espai hi podran explicar l'experiència viscuda en aquesta revolta educativa i la gran implicació social que ha tengut al darrere. Així mateix, hi podrà transmetre que la preocupació per una educació qualitat ha anat creixent alhora que el govern la vol minar i persegueix els docents. Les 'camises verdes' han aixecat expectativa a molts indrets del món, a molta gent interessada en l'educació. Per això, la participació en aquest fòrum servirà per poder contrastar experiències i per fer arribar la nostra reivindicació a aquest fòrum de debat internacional de prestigi.
De fet, durant la primera jornada ja han pogut parlar amb la ministra de Drets Humans de Brasil, Rosario Nunes, amb la qual s'han fotografiat amb una camiseta verda. La ministra ha sol·licitat més informació sobre la nostra situació, la qual se li farà arribar els propers dies -i ens en farem ressò-.
El recorregut de la delegació de quatre illencs per Brasil tendrà una nova estació a Porto Alegre.La setmana vinent participarà al FòrumSocial Temàtic de Porto Alegre, que se celebra entre els dies 21 i 26 de gener a l'emblemàtica ciutat. 
De més a més, avui mateix han pogut entrevistar-se amb Moacir Gadotti, pedagog i filòsof i professor de la Facultat d'Educació de la Universitat de Sao Paulo.


Més recent Anterior

Formulari de contacte