No Vaig de Vaga anima a tirar ous a la carrossa de l'Embut

El grup de facebook de Novaigdevaga, ja conegut per congregar-hi la major part de l'extrema dreta i membres destacats del PP, segueix proferint amenaces i insults cap als docents. Aquesta vegada, assenyalen la carrossa de l'embut que ha de desfilar diumenge 2 de març, a la Rua de Palma.
Animen a tirar-hi ous i a escridassar-los.
L'Assemblea ja va denunciar fa dos mesos els insults i les amenaces als docents. La seva reacció va ser demanar disculpes i anunciar que es calmarien i que esborrarien tots els missatges ofensius, fets en bona part per persones que s'amaguen rere un pseudònim. La calma, però, no ha durat ni un mes.

Així, qualsevol acció agressiva o persecutòria: denúncies, pintades a centres, mutilacions de llaços, decisions de la Conselleria, són radiades gairebé en directe des d'aquest grup.
Des de l'Assemblea estam preocupats per la connivència del Govern i de la Conselleria d'Educació en particular amb aquesta espiral de violència verbal, que ja es tradueix en atacs, insults i amenaces, que s'impulsa des d'aquest grupuscle. Més greu és el fet que no fa quinze dies (11 de febrer) la Sra. Camps i el seu equip es reuniren amb els principals representants d'aquest grup de facebook esdevingut associació: Prou. I recordam a la delegada del Govern, Sra. Palmer, i al PP en general, que és la seva responsabilitat mantenir l'ordre i protegir les persones.

Seria bastant deplorable que la carrossa de l'embut, que simbolitza la lluita contra la repressió i el silenci, fos atacada amb el mateix esperit que acabà amb la vida de persones durant la guerra civil.
Més recent Anterior

Formulari de contacte