CLASSES DE REPÀS (hemeroteca 22-28 de febrer)


Quina joia de consellera, que dia sí dia també, ens regala perles com la de “sa Moma” (el rebatejat Museu Of Modern Art de NY) per lluir els actes culturals dels quals pren part. Ja es veu que prepara molt bé els discursos, o que practica allò del “sin complejos”, que tant agrada als seus companys de viatge.

Deficiències i més deficiències en escoles i instituts públics. Ja siguin nous de trinca o històrics –que els problemes en això no fan diferència– són més de 30 els que contenen amiant, un component tòxic que l’Organització Mundial de la Salut relaciona amb malalties pulmonars greus.

No, i no sabem quan s’hi posaran perquè ara hem sabut que el 2012, la despesa educativa pública va baixar un12’8% a les Illes, o sigui, 112 milions d’euros menys que el 2011. Els segons en retallades en despesa educativa: només na Cospedal és més burra que en Bauzá.  Feis comptes, germanets, aviat no ens donaran ni per a calefacció.

I és que fins i tot la nova escoleta de Palmanyola lasufragarà la Conselleria d’Agricultura i no la d’Educació, i tot per bregues internes del Partit Popular. Quines animalades... Aquí el que hem de menester és una carretada de seny, com el de na Teresa Forcades, la veu capaç d’alçar-se contra les farmacèutiques i de donar suport a l’Assemblea de Docents.

Però la notícia bomba de la setmana ha estat el suport públic que ha rebut –després de tantes pressions de la Conselleria– l’equip de l’IESBerenguer d’Anoia per part d’exalumnes il·lustres com l’expresident del PP, Cristòfol Soler... En què quedam?  S’adoctrina o no s’adoctrina, a les aules?
Més recent Anterior

Formulari de contacte