Rua reivindicativa

Com havia estat anunciat, una carrossa amb un gran embut va desfilar pels carrers de Ciutat a la rua de diumenge. A darrere, una comparsa de més de dues-centes persones amb una gran diversitat de disfresses, això sí, totes de verd, van posar un dels tocs crítics a la desfilada. Aprofitant el punt de protesta i de reivindicació que tradicionalment ha tengut el carnaval, la comparsa convocada per la Plataforma Crida i l'Assemblea de Docents va tornar a treure al carrer el qüestionament a les polítiques educatives del Govern.
Durant tot el recorregut, la comparsa va destacar pel seu ambient festiu i pel ball permanent i els aplaudiments del públic. L'anècdota va estar en l'escorta policial que va acompanyar al nostre grup durant tot el trajecte. Segons la policia, perquè havien comprovat les amenaces llançades en determinat fòrum d'internet.
D'altra banda, la presència del verd i de comparses crítiques amb el TIL, la llei de símbols o la resta de greuges fomentats des de la Conselleria d'Educació ha estat present en moltes de les rues que han tengut lloc a Mallorca aquest cap de setmana.
Més recent Anterior

Formulari de contacte