LA JUSTÍCIA NO TANCA PER VACANCES

Lo positivo de esta huelga es que sabremos, con nombres y apellidos, quienes están preocupados por el futuro de nuestros hijos, y quienes, por el contrario, juegan con los alumnos para conseguir objetivos políticos.”

Última Hora de Menorca, 16 de setembre de 2013

Amb aquestes paraules amenaçadores i indignes d’un (suposadament) honorable diputat autonòmic, Antoni Camps deixava anar tota la càrrega coactiva d’un article especialment calumniós. Eren els temps convulsos del principi de la vaga indefinida i en les files del Govern i del Partit Popular semblava que tot valia i que tot era poc.


No va ser un fet aïllat, sinó que va ser el modus operandi habitual d’un Govern aïllat socialment i acorralat per la seva pròpia munició (“Anau alerta amb els docents”, Aló Camps).

Ara, la Sala Segona de l’Audiència Provincial acaba de donar llum verda a la tramitació judicial de la denúncia contra el diputat menorquí Antoni Camps, que en el seu moment interposaren un grup de professors de l’IES Joan Ramis i Ramis de Maó. Aquí podeu llegir el comunicat dels professors del IES Joan Ramis i Ramis sobre l'admisió a tràmit de la denúncia.

La notícia arriba en un context d’èxits judicials per part dels docents (procés de Selecció d’Inspectors, Serveis Mínims abusius...) que han posat al descobert les polítiques desquiciades d’un govern integrista i ignorant.

Lamentablement, la immoral politització de l’educació que ha duit a terme el Govern de José Ramon Bauzá sense cap escrúpol aquesta legislatura, ens ha abocat al clima de judicialització de la política que ara patim. Esperem que hagin après la lliçó. I si no, setembre.
Més recent Anterior

Formulari de contacte