Un Govern NI-NI: NI-dimissions NI-disculpes

Avui el Govern Bauzá celebrarà el seu primer Consell de Govern després de fer-se pública la sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears que declara il·legals i abusius els serveis mínims fixats per la Conselleria durant les vagues de docents del curs passat. Avui, per tant, seria una bona ocasió perquè na Nuria Riera, Portaveu del Desgovern, ens donàs explicacions de part del Govern Unipersonal de José Ramón Bauzá.
Primer de tot, podria començar demanant disculpes. Això sempre queda bé, tenint en compte els centenars d'afectats que varen veure vulnerats els seus drets fonamentals en un context de màxima tensió.

La senyora portaveu(desuamo) també podria explicar com valora José Ramón Bauzá l'allau de sentències en contra de les seves polítiques en matèria de (mala) educació: calendari TIL, sexennis interins, selecció d'inspectors.... Ens atrevim a suggerir a partir d'ara una estratègia diferent que segur que no se li ha ocorregut mai: 1. Rectificar. 2. Escoltar. 


A la llum de la sentència que declara il·legals i abusius els serveis mínims decretats per la Conselleria de Joana Maria Camps, en contra del criteri dels treballadors i del sentit comú, podem suposar que això representarà un canvi de criteri de cara a futures mobilitzacions dels treballadors de l'ensenyament? O continuaran vulnerant la democràcia com fins ara?

I encara una altra pregunta crucial per posar a prova l'enginy de la sempre evasiva portaveu: La sentència del TSJIB condemna els demandats -o sigui, el Govern (de i per a) Bauzá- a pagar les costes judicials (o sigui, a pagar les despeses d'un procés que ells han provocat amb les seves polítiques arbitràries i temeràries contra les quals els treballadors no teníem altre remei que defensar-nos). Vénga, sra. portaveu, la pregunta és: d'on sortiran els doblers per pagar unes despeses que s'haurien pogut evitar? De les seves butxaques? De la subvenció a les escoles de l'Opus Dei que segreguen per sexe? O el sr. President ja els ha donat una altra "recepta"?
Més recent Anterior

Formulari de contacte