CLASSES DE REPÀS (hemeroteca del 8-14 de desembre)


No ha canviat gens el panorama de corrupció que deixàrem damunt la taula la setmana passada, si més no, en tot cas, han augmentat les proves que deixen la consellera Riera a l’altura del betum: aviat podrà anar a fer de rei Baltasar de tan ensalgada que va!! animals, si hi va, ben ensalgada...

Betum, volia donar als mitjans de comunicació quan deia que en Deyà li havia demanat disculpes telefòniques pel malentès col·lectiu, el que no s’esperava era una altra resposta personal de Deyà on negava, taxativament, “haver demanat disculpes i haver rectificat cap de les declaracions que va fer al Diario de Mallorca”... Riera, que na coa d’ase era na Joanota i ara ja te n’ha sortit una i de ben grossa!!

Cava que cava la Llosa i la branca mare de Lloseta que vol, fort i no et moguis, un xulasso dins l’equip...i quan, a na Ramis, li demanen per en Deyà diu: “em sap molt de greu que faci aquestes afirmacions. Ell deu saber què ha fet”. Ella, na Ramis, no ha fet res!! Se’n vol rentar les mans, de tanta ungla bruta i negra de remenar merders i intentar fer una paret llisa!!! Quina barra, quina pudorota...buffff, quin remenat...

Les mentides tenen les cames curtes i el document de contractació il·legal ha sortit en premsa!! Urriiiiiiiiii, quin guster...Riera i Ramis I Bauzá que vos han agafat amb el carro del gelat... i la contractació haurà de passar per fiscalia perquè l’STEI vos ha denunciat. I no sols això, sinó que heu tornat a fer un autèntic ridícul quan heu passat la responsabilitat, altra vegada, als vostres subordinats i heu intentat amagar, a les totes, tota la documentació que, afortunadament, la premsa té en el seu poder!!!

Riera, la desentesa, tanca el tema amb la pèrdua de la cadena de custòdia del document: ella no sap on se va perdre la veritat...Podrà el jutge esclarir-ho?? Hi haurà malversació de fons públics? Podrà el jutge Horrach amb tanta ignomínia??

Bauzá, que si no tenies credibilitat i has hagut de destituir tothom qui et feia nosa, hauràs d’acabar fent fora aquesta Riera que put i que vol vendre’ns la moto que a la Conselleria d’Educació, no s’hi fan mangarrufes!!!, ha,ha,ha,ha...SOLAMENT 98 INTERINS EN COMISSIÓ DE SERVEI. Urooooo, quant d’enxufat!!!

Si fins i tot els directors, a través d’ADIDE, denuncien aquesta agència de col·locació “d’enxufats” que ha estat sempre la Conselleria. De fet, a “ojo de buen Cubero” tothom sabia que les sales d’adjudicació tenien dues portes: la del davant per a interins de la borsa i, la del darrera?? Sabeu qui entrava per la del darrera?? La dels “favors personals”. Sabeu, també, per què no es denunciava?? Sigueu de ment alliberada i ho entendreu tot... Eren altres temps i , com en el cas de la monja que robava nens, de tan vella no se l’ha poguda jutjar, ara és morta i enterrada... mentrestant els interins aguardàvem fora i, quan entràvem, havien desaparegut, misteriosament, places que dúiem impreses en les llistes oficial. Meigas?, bruixes? Buines del carme?

“La comunitat educativa requereix –a part de responsabilitats polítiques– que aquest escàndol serveixi perquè la Conselleria d'Educació posi fil a l'agulla a fi que el sistema d'adjudicació d'interins sigui transparent. Ho demana l'Assemblea de Docents i també el col·lectiu Interins Docents en Acció (IDEA), que denuncia des de fa mesos "sospitoses aparicions i desaparicions de places oferides als interins en les convocatòries anuals". Afirmen que aquest fenomen "no és nou ni exclusiu del govern actual, sinó antic i ben conegut pels afectats" i que ni sindicats ni partits no han volgut aclarir mai qui són els beneficiaris de "noves places que entren i surten sobtadament d'un obscur calaix".

L’Assemblea de Docents té ben clara la dimissió de Núria Riera i la irregularitat que suposa incorporar-se, un cop passat el termini legal establert, de l’interí d’educació física. Això mateix ha denunciat la directiva de l’IES Cap de Llevant de Maó, que duen sense professor d’Educació física des del 27 d’octubre!!!!

Bauzá i Riera no ens cansarem de denunciar la manca de cobertura de les baixes laborals reals, certificades per metges. Ningú no té la culpa d’estar malalt emperò vosaltres teniu la responsabilitat de cobrir les baixes i de donar una educació de qualitat per a tots els infants de les Illes. No vos basta com ens teniu dins les aules? Tenim batxillers de 39 alumnes on és impossible fer explicacions individualitzades!! Basta de tractar els infants com a porcells de granja a l’engròs!!

Fins ara, no hi ha hagut manera de saber on són la tracalada d’euros que varen guanyar a costa de les nòmines dels qui fèiem vaga. Meam, si són 6.000.000 d’euros, són una gran quantitat per reinvertir en educació. Ningú no ha volgut donat el net, però sí que volen rentar-se la cara amb notícies del tipus “el govern injecta 19 milions d’euros per pagar nòmines de desembre del professorat”.... Au idò, sis dels quals surten del salari dels professors que lluitam per la dignitat de l’ensenyament públic, aquest que és un forat i una nosa per a ells.

El que sí tenim és nou director general, Antoni Vera, que, de moment, només diu que les “comissions de servei sempre han existit”, el que no explica és si aquesta de què parlam s’ajusta a dret i a les condicions generals d’atorgament... Tampoc no opina sobre el fet que “Núria Riera no ha alterat els seus plans i, a pesar de l'escàndol, finalment ha creat el departament de Coordinació entre direccions generals, en el qual es volia col·locar Joan Trobat com a assessor tècnic docent”... la darrera paraula, que la tenguin els tribunals, que ja és hora de posar damunt la taula tots aquests despropòsits!!!

Mentrestant a la part forana, Núria Riera anul·la la reunió prevista amb representants de la comunitat educativa d’Artà, un poble de sempre ben reivindicatiu... problemes d’agenda o de faltes de diàleg com denuncien els interessats?? A Manacor tampoc no saben on aniran a parar els alumnes de Son Macià el pròxim curs i sospiten que, senzillament, volen reubicar-los sense donar resposta a la demanda, com ja vàrem denunciar la setmana amb els infants d’Inca, que han d’acabar a Lloseta...Res, que hi ha un ambient fora de Palma, que no vegis...

No i si hi sumam que Educació té paralitzats els programes contra el fracàs escolar per a 450 alumnes de les Illes... ja ens direu!! Que no eren aquests els qui vetllaven pel futur dels joves i que ara no se n’ocupen???

Al final, qui ha hagut d’anar a delimitar les zones segures del CEIP La Soledat? Idò els bombers perquè l’IBISEC no fa la feina com toca!! Que en són, de rucs!! Realment, Riera, no et fa riure tot això? No et sembla un acudit de mal gust tenir tanta de gent descontenta, tants d’infants desprotegits, tantes famílies sense atendre???

I ara, que t’has dignat reunir-te amb l’Obra Cultura Balear, amb Crida i amb l’Assemblea de Docents, totes tres, per a vosaltres, entitats menors que han passat a la coa per darrere del Círculo?? què n’has tret? Una foto? O un titular on tothom envia a porgar fum la teva gestió i la del Govern??? Apa, deixa’t de fer de figurí i aplica’t a trobar millores i respostes satisfactòries, que ve Nadal i el betum corre... i, com ha dit L'OCB “el període 2011-2015 haurà estat el més negre per a la llengua i la cultura de les Balears des de l’arribada de la democràcia”...El forat negre cada vegada és més gran i més lleig i més ple de gent inepta, incompetent, prevaricadora i nefasta. Tot un poema d’escarni per a la cultura i la gent de les Illes. I, sobretot, Riera, la maldestra, contesta les preguntes de l’Assemblea, que te n’ha fetes moltes i tu, res de res!!!!

Ahhh, i ves alerta amb els documents que signes, que no se perdin pel camí, que quedin ben custodiats, que són documents públics i n’ets la responsable màxima.











Més recent Anterior

Formulari de contacte