L'ASSEMBLEA DEMANA LA DIMISSIÓ DE L'INSPECTOR GARCIA MOLES I DEL DIRECTOR GENERAL BARTOMEU ISERN PER LA GESTIÓ CAÒTICA A LA CONSELLERIA

Des del Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents volem valorar els dos fets que s'han donat a conèixer avui: l'exoneració de l'expedient a Jaume March i la dimissió de l'home fort de la Conselleria durant dos mesos, Miquel Deyà. Precisament avui, dia d'eleccions sindicals entre els docents. La demanda de l'Assemblea és clara: demanam la dimissió del cap d'inspecció educativa, Garcia Moles, i del director general Bartomeu Isern

Avui hem sabut que la Conselleria d'Educació ha retirat el primer expedient al director de l'IES Marratxí, Jaume March, i l'ha exonerat de tota responsabilitat. Onze mesos després que s'aixecàs l'expedient s'ha confirmat el que tots sabíem: es tractava d'un nou expedient polític, especialment greu en aquest cas, ja que estava pensat especialment per atemptar contra un dret fonamental com és el dret a la vaga i, en especial, ocultant informació a l'expedientat. La Conselleria, incapaç de negociar i d'aturar les fortes mobilitzacions dels docents, va decidir utilitzar qualsevol mitjà per atemorir els docents.

Per això, remarcam que, a hores d'ara no entenem com, havent-se resolt com s'han resolt quatre dels cinc expedients interposats a directors durant el curs passat, el director general de Planificació, Bartomeu Isern, i el Cap d'Inspecció, Francisco García Moles, no han estat cessats o no han dimitit com a responsables directes d'aquesta vergonyosa persecució. Una vegada més exigim que siguin cessats dels seus càrrecs immediatament.

Paral·lelament hem tengut coneixement de la dimissió del director general d'Educació, Miquel Deyà, que just fa dos mesos va substituir el nefast Guillem Estarelles com a home fort de la Conselleria. Aquesta dimissió no fa més que posar de relleu el caos existent dins la Conselleria d'Educació, amb una consellera que, a banda de fer-se reunions i fotos absolutament estèrils amb la finalitat de netejar la imatge davant la societat, no ha donat ni una passa per resoldre el conflicte educatiu i ha permès que alguns dels màxims responsables del desastre de l'anterior equip de la Conselleria continuïn dins el seu equip.
Més recent Anterior

Formulari de contacte