NOVA ASSEMBLEA GENERAL DE DOCENTS DE MALLORCA


El proper dilluns dia 15 de desembre a les 18 h.  a l'IES Josep Maria Llompart de Palma (al costat de la Conselleria d'Eduació) celebrarem una nova assemblea general de docents de Mallorca.






L'ordre del dia serà el següent:

1- Informació de la reunió amb la consellera d'Educació.
2- Propostes de mobilitzacions per al segons trimestre.
3- Informe sobre l'estat del pacte per l'educació.
4- Campanya FP Bàsica.
5- Explicació de les línies principals del pla de comunicació de l'Assemblea per al segon trimestre.
6- Torn obert de paraula.


Important!!
-Abans de començar l'assemblea es repartiran, per vendre, uns calendaris que han impulsat els nostres companys i companyes de l'Assemblea d'Eivissa.
-L'assemblea començarà puntual, ja que hauria de tenir una durada de dues hores com a màxim, a tot estirar dues hores i mitja.
-Com haureu pogut veure a l'ordre del dia, el primer punt serà informatiu, on explicarem tot allò referent a la reunió que haurem mantengut (si no ens canvien els plans) amb la Consellera d'Educació a les 16h. del mateix dilluns.
-Des del comitè de vaga pensam que és molt necessària aquesta assemblea abans de les vacacions de Nadal, ja que es marcarà la línia a seguir la resta del curs.


CALENDARI PER L'EDUCACIÓ
Aquesta setmana s'ha presentat a Eivissa el calendari de l’Assemblea de Docents per a l’any 2015. Per fer aquest calendari, hem volgut que estiguin representades totes les Illes, per això hem contat amb la col·laboració de diferents il·lustradors de les Balears als qui agraïm la seva implicació desinteressada en aquest projecte.

Amb aquest calendari posem sobre la taula alguns dels valors en els que ens agradaria que estigués fonamentada l’educació. Es va oferir a cada il·lustrador un valor amb una breu explicació d’aquest, per a que a partir d’aquí creessin la seva obra.

Els exemplars es podran adquirir a totes les Illes al preu de 5 €uros. Els doblers recaptats es destinaran íntegrament a la Caixa de resistència de l’Assemblea de Docents de les Illes Balears. A Mallorca podreu recollir-ne còpies a la propera Assemblea general, així que fins al proper dilluns podeu demanar als companys del vostre centre quants en volen i passar a recollir-los un poc abans de començar l'Assemblea. De moment en durem un màxim de 200, així que no faceu tard o potser no en trobareu. El format és el d'una capsa de CD.
Més recent Anterior

Formulari de contacte