CLASSES DE REPÀS ( HEMEROTECA 15-30 GENER 2015)

El dimoni que surt per Sant Honorat i que s’havia de colgar per Sant Sebastià continua fent de les seves i molts polítics, que van ben carregats de raons, viuen aquests dies amb l’ai al cor... ohhhh, se pensaven que podien amagar la coa i no poden ni amagar les banyes!!! Uroooooo. Ho voleu veure?? Anam per feines!!!

Agraïm, de bon de veres, la incorporació de desfibril·ladors als centres on hi ha infants amb cardiopaties (ja era be hora!!) emperò no sabem si convendria, també, incorporar-ne a la seu d’Educació perquè, tot just encetat l’any, comencen a revifar-se les cendres del tió –per cert, a les Illes, no ha cagat regals sinó augments minsos de pressupost- i hi ha denúncies a balquena.

El Govern s’obstina a no justificar 18 de les visites oficials que, en el seu dia, la nostra Joana Mari Trepitja va fer a Menorca. Nosaltres, que som del poble, ens demanam: si són oficials, per què no han de justificar-se? Que no són doblers públics?? Per ventura, ens trobam davant d’una modalitat nova de dietes per desplaçament, o no??? Què en pensau???

A més, l’Assemblea de Docents, ha denunciat per presumpta prevaricació la directora general d’Ordenació, Innovació i Formació Professional, Isabel Cerdà, per la resolució dictada el passat juliol que aprovà de forma massiva el TIL a tots aquells centres que havien rebutjat el nou projecte per al present curs, un 70% del total, segons dades de la comunitat educativa perquè es va excedir en l'ús de les seves competències i atribucions en dictar una resolució que afectava tota la comunitat educativa. Da-li cebes!!!!

I què hi diu, na Riera, la dialogant?? Que és millor mirar cap endavant i que “està disposada a reunir-se amb l’Assemblea”. No vos sona això a allò tan illenc i tan de can verga de “deixa-ho córrer i t’oferiré allò que necessites”???

Tampoc no sabem si comença a agafar un rumb diferent després del naufragi anunciat del Tiltànic emperò el patró (i ja sabem que on mana patró, no mana mariner encara que hi hagi una capitana que navegui) continua en la defensa abraonada del TIL, per bé dels escolars de les Illes. Uroooooooo, que n’és, de caparrut!! Bé s’hi pega amb les banyes i bé s’hi afua altra vegada!!!

No i no cregueu que, en el cas de la denúncia contra Isabel Cerdà, el Govern no estàs al cas que ho feien malament ja que el servei jurídic avisà que els directors podien votar contra el til i na Camps ho sabia!!. Per tant, com diu l’anunci: “t’ho mereixes i ho saps”. El baticul judicial esperam que véngui aviat i que deixi amb el cul a l’aire un Govern que emplena l’Educació d’estultícia!!!

Ohhh, quin mes de foc i fum. De ben segur que tenen moltes de ganes d’esborrar-lo, com a mínim, de la memòria col·lectiva però som aquí perquè això no passi: el director de l’IES de Marratxí, Jaume March, té previst presentar un recurs contenciós-administratiu, un cop tancat definitivament el seu expedient. Apaaaaaaa, se devien pensar que la falta lleu segellaria un suposat pacte de silenci??? Noooo, la veritat per davant i que decideixi la justícia qui es va excedir en les seves competències i en les acusacions!!

I la cosa no acaba aquí perquè els sindicats docents han sol·licitat la recuperació de les condicions sociolaborals o la dimissió de na Riera!! Vatua!! I és que, a la fi, la Junta de Personal Docent s’ha reunit. Des d’aquí, ànims i endavant amb la lluita!!!

Mentre passava tot això, resulta que el Govern intenta redactar els currículums LOMQE amb pressa i previ pagament perquè no disposa d’especialistes...Què passa, que a ca vostra no se deia allò de “vísteme despacio que tengo prisa”? I què en sortiran de les presses??? Un xurroooooooooo que pares i mares no volen per als seus fills. Des de les Pitiüses ja hi fan feina i demanen, un currículum més efectiu!! Hi,hi,hi,hi. Efectiu, efectiu, no ho sabem, fent amb presses i per externs, assegurat.

Els qui com sempre estan verds d’enveja i de tinya són els de PLIS que, incapaços de ser la veu discordant en educació, incapaços de convocar gent a la plaça major, excepte quatre acòlits exaltats i més d’un menor d’edat de per mig, injurien la feina dels altres i pretenen vendre que el Pacte per l’Educació és una veu única!!! Bravo, bravo, bravo, heu desballestat un pla maquiavèl·lic i no ens hem ni adonat!!! He,he,he,he. Tant de bo que els joves Estudiantes Libres són a les Illes per fer costat a les vostres tesis d’atac a l’idioma espanyol i de discriminació a les proves de la selectivitat.

Sí, ja ho sabem, hi ha gent que, en un PLIS, arreglaria el fracàs escolar i deixaríem de ser líders en fracàs i abandonament escolar, però, fins a la data, només batles com Emili Darder han estat capaços de posar fil a l’agulla. En aquest sentit, agraïm la proposta de MES de convertir Palma en una ciutat pionera i emprenedora en educació!!!

Brindem per això i per l’èxit de l’exposició retrospectiva d’aquests dos anys de lluita docent que ens han retornat la dignitat i l’empenta hora de dir NO!! I, tanmateix, “la terra es mou” i nosaltres convidam tothom a participar del carnestoltes d’enguany i a posar verds tota aquesta colla d’experts en desgovern i despropòsits educacionals. ANIMAU-VOS, PARTICIPAU EN PRIMERA LÍNIA, DINS DEL CARNAVAL, DINS DE LA PASSEJADA.

NO SIGUEU SIMPLES ESPECTADORS, TORNAU-LOS VERDS D’ENVEJA!! PADRINS, MARES I PARES, FILLS I FILLOLS, NEBOTS I PADRINS JOVES...A DESFILAR S’ÉS DIT.




Més recent Anterior

Formulari de contacte