Des de l'Assemblea de Docents donam suport a la petició d'ajornament de la lomce dels directors de secundària

L’Assemblea de Docents expressa el suport a la petició d’ajornament en l’aplicació de la LOMQE del FADESIB en considerar que pot ocasionar un perjudici greu del procés educatiu, especialment pel que fa a alumnes de Secundària i de Batxiller.

L’aplicació d’aquesta llei es vol dur a terme sense el temps suficient, ni la planificació necessària que cal i, per una altra part, hi ha moltes possibilitats de canvi de Govern de l’Estat el mes de novembre. Tenint en compte que la majoria dels partits de l’oposició n’han anunciat la derogació, podem considerar que la llei Wert té els dies comptats i que, començar a aplicar-la ara, només provocaria el trasbals de la comunitat educativa i sobretot de les famílies i dels alumnes. A més, parlam d’una llei feta sense consens, element que, indubtablement, ha d’existir per garantir-ne el funcionament i la continuïtat. És per això que aquesta llei està destinada al fracàs.

A les Illes Balears ja tenim l’experiència nefasta de l’aplicació del decret TIL. Una implantació que ha provocat un autèntic caos en els centres educatius de la nostra Comunitat Autònoma i que ha provocat les protestes i les reclamacions, constants, de directors, pares, alumnes i docents fins que finalment ha estat aturada pel tribunal Superior de Justícia. No volem que es repeteixi aquesta història i, per aquest motiu, volem sumar-nos a les veus que demanen la retirada i/o l’ajornament de la LOMQE.
Més recent Anterior

Formulari de contacte