Torna Taula Educativa

Ja podeu escoltar el primer programa de Taula Educativa de la nova temporada. 

Recordau que hem canviat el dia i l’hora d’emissió, que estarem en directe amb tots vosaltres els dijous de 17 a 18 hores, a Ona Mediterrània, al 98.0 de la FM. També ens podeu seguir en diferit escoltant els podcasts a través de la plataforma digital ivoox.

En aquest primer programa Xavier Pellerés i Jordi Poquet, membres de l’Assemblea de Docents, explicaren els acords presos a l’assemblea de Sineu. Tractàrem a fons l’estat de la negociació amb la Conselleria d'Educació, i especialment la posició de l’Assemblea de Docents entorn a la proposta presentada per part de la Conselleria per desconvocar la vaga. Iñaki Aicart va exposar els acords i els desacords que l’Assemblea manté amb la Conselleria. També comentàrem l'inici del curs escolar amb Vicente Rodrigo de FAPA-Mallorca.

Aquest primer programa va ser conduït per Jerònia Bonnín Roca. I va comptar amb les seccions habituals a càrrec de l’equip de Taula Educativa compost per Miquel Àngel Ballester, Miquel Àngel Tortell i Pere Carrió, i que va comptar també fora d'antena, amb Ana Laura García, fent el seguiment de les xarxes socials.
http://www.ivoox.com/taula-educativa-01-10-15-audios-mp3_rf_8753424_1.html


Més recent Anterior

Formulari de contacte