Illes per un Pacte arriba al Consell Escolar de les Illes Balears. Vine a donar-hi suport!




El document d'Illes per un Pacte estableix les línies mestres d'un nou sistema educatiu. Però no un com el que hem tengut fins ara, sinó un que vol esser fruit del diàleg i del consens, un que perduri en el temps i no estigui sotmès als vaivens polítics. Per això, en la seva elaboració hi han participat i s'hi han adherit entitats diferents de Mallorca, Menorca i Eivissa i Formentera, des d'Associacions de mares i pares, fins a agrupaments escoltes, passant per partits polítics, ONGs i, evidentment, l'Assemblea de Docents.

El document ja està acabat i ara el traslladam, de la mà del Govern, a l'òrgan de màxima representació de la comunitat educativa: el Consell Escolar de les Illes Balears. A partir d'aquí, esperam que pugui arribar al parlament on es converteixi en normatives concretes.

El lliurament es realitzarà en el Conservatori de Palma el proper dissabte, dia 5 de març, a les 12 del migdia. L'Assemblea de Docents convida tothom perquè hi vengui vestit de verd i manifesti, així, el seu compromís en aquesta primera passa per a una educació sòlida, compromesa amb la societat i amb el seu futur.
Més recent Anterior

Formulari de contacte