L'assemblea de Docents denunciarà a la Conselleria d'Educació davant inspecció de treball per les ràtios il·legals

Les denúncies estan enllestides i el model de denúncia es posarà a l’abast de les Assemblees de centre


L’Assemblea de Docents s’ha reunit avui, dia 2 de març a l’IES Sant Marçal, i ha acordat denunciar en breu la Conselleria d’Educació davant Inspecció de Treball una vegada que ha rebut la resposta dels centres educatius al qüestionari de ràtios que es va dur a terme fa una mesos. Les denúncies estan preparades i el model es posarà a l’abast dels centres educatius que tenguin grups que superin els màxims estipulats per llei.

Quant a la vaga de dia 9 de març, hem acordat exigir mesures contundents contra la Lomce que suposin una autèntica pressió al govern del PP i als partits polítics que fan possible que governi.També hem decidit que no farem cap crida a la vaga de dia 9 per considerar que es tracta d’un acció simbòlica que no s’ha originat des de les bases, no s’ha consultat als treballadors que tenen el dret a exercir aquest dret, no s’ha fet una mobilització prèvia pels sindicats que l’han convocada ni s’ha generat cap expectativa. Dit aixó, i tenint en compte que des de l’Assemblea de Docents hem mantingut i mantenim una lluita continuada contra la Lomce, donam suport a tots aquells companys que la vulguin secundar.

Per un altra banda, hem parlat sobre la proposta de modificació del calendari escolar que la Conselleria d’Educació va posar en marxa i que en aquest moment s’ha retirat de les taules de negociació fins que l’administració trobi oportú tornar-la dur a debat. S’han recollit les opinions i les aportacions sobre aquesta qüestió encaminades a trobar solucions pedagògiques efectives per millorar resultats dels exàmens de setembre.

Quant al Col·legi Professional de Docents, en aquest moment es troba pendent el tràmit parlamentari per a la seva creació.

Els sindicats que han assistit a l’assemblea general, han donat informació sobre la situació de la convocatòria d’oposicions i de la convocatòria d’interins per al curs 2017-18.

Finalment, hem acordat donar suport a en Josep Miquel Arenas Beltràn, Valtonyc, condemnat per les seves cançons arrel d’una denúncia d’en Jorge Campos. Volem expressar la nostra solidaritat a en Josep i el nostre rebuig a una altre sentència injusta de l’Audiència Nacional que atempta contra un dret fonamental, com és la llibertat d’expressió.
Més recent Anterior

Formulari de contacte