Concert benèfic de l'Orquestra Simfònica

El proper diumenge, 27 d'octubre, a les 19.00 h, a l'Auditòrium tendrà lloc un concert benèfic a càrrec de músics de l'Orquestra Simfònica, sota l'organització de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma. Els beneficis del concert aniran destinats a la Caixa de Resistència de l'Assemblea de Docents, que ja duim més d'un mes de vaga indefinida.
A l'acte de presentació hi havia el director de l'orquestra per a aquesta ocasió, Agustí Aguiló, el president de la Federació d'Associacions de Veïns -Joan Forteza-, de la FAPA -Vicenç Rodrigo-, de la Plataforma Crida -Bartomeu Noguera- i de l'Assemblea de Docents -Xus Bibiloni-.
El lema del concert és ESCOLTA, que és, segons el director de l'orquestra, una de les qualitats més importants que hauria de tenir un governant. També han manifestat l'agraïment al suport de la Federació d'Associcacions de Veïns durant aquest any i mig de conflicte, així com de la societat en general, que ha acudit en massa als seus concerts. Ara és el torn, també, de fer costat als docents, per als quals són un exemple.
L'assemblea de docents ha rebut amb molt agraïment la iniciativa, i s'han fet una fotografia conjunta amb el cartell del concert que us adjuntam.
Més recent Anterior

Formulari de contacte