La Caixa de Resistència de l'Assemblea de Docents comença els pagaments

Entre aquest dimecres 6 de novembre i divendres 8 de novembre, amb els fons la Caixa de Resistència, des de l'Assemblea de Docents es començaran a fer els primers pagaments als vaguistes que així ho sol·licitaren com a ajuda per resistir la tercera setmana de vaga (del 30 de setembre al 4 d'octubre). Així, es farà compliment a una de les finalitats de la Caixa de Resistència, que és ajudar a mantenir viva la vaga. Ho gestiona la Comissió de Caixa de Resistència i segueix el protocol que aprovà per consens l'Assemblea. L'aportació de la Caixa és de 60 € per dia, quan la retribució mitjana supera els 90 € bruts. S'ha de dir que molts dels docents han renunciat a aquesta ajuda i que la immensa majoria dels sol·licitants han demanat cobrar un sol dia. També s'ha de recordar que durant aquests 21 dies de vaga (16 setembre-6 d'octubre) hi va haver més de 40.000 jornades de vaga i que encara no se n'ha decretat el final.

La gestió es farà a Can Alcover, fins divendres 8 de novembre. Els matins, de 10 a 13; i els horabaixes, de 17 a 19.30. Les escoles de primària passaran en dos torns. Dimecres, els centres el nom del quals comencin de la A a la M; i dijous de la M a la X. Mentre que els instituts de Secundària, centres d'adults, concertats, de formació professional, el Conservatori, l'Escola d'Art Superior de Disseny i altres ho faran el divendres.

Per acabar, s'ha de recordar que la raó de ser de la Caixa de Resistència és ajudar els docents a mantenir la seva lluita per l'educació de qualitat, amb tot el que això impliqui, i per això, els doblers recaptats, per acord de l'Assemblea, van destinats a material i logísitica necessària, defensa legal i assessorament jurídic, i ajuda econòmica a tots els docents que ho puguin necessitar en el context de la lluita. 
Més recent Anterior

Formulari de contacte