La Coordinadora de Professorat Preocupat fa costat a la vaga de dia 7

Assemblea de Docents a Petra
L'Assemblea d'Eivissa ja havia acordat reactivar la vaga si s'obrien nous expedients, com ha set el cas

L’assemblea de docents de Mallorca ja ha decidit fer vaga el dia 7 de gener en rebuig a l’expedient al director de l’IES Marratxí, Jaume March, fet públic l’últim dia lectiu de l’any. La conselleria amenaça amb 30 expedients més. Des d’Eivissa no deixarem aquesta mesura sense resposta.


L’assemblea d’Eivissa va acordar reactivar la vaga si s’obrien nous expedients, i aquest ha set el cas. Respondre de manera clara i contundent el dia 7 de gener no serà només una reafirmació davant les mesures repressives d’una conselleria que fa temps que ja ha perdut la raó. Serà també una demostració de la força de la solidaritat que ens uneix, i que deixa palès el nostre rebuig a les seves actuacions autoritàries i a les seves amenaces.

La Coordinadora de Professorat Preocupat de l’assemblea de docents d’Eivissa, ens adherim a aquesta nova jornada de vaga convocada per al proper dia 7 de gener, en la qual expressarem de manera clara i contundent el nostre rebuig a aquest nou expedient, a les amenaces d’obrir-ne de nous i la situació de caos que ha creat en l’àmbit educatiu amb l’intent d’aplicació d’una sèrie de mesures que no tenen cap justificació educativa.

Coordinadora de professorat preocupat
Més recent Anterior

Formulari de contacte