L’OCB RECONEIX LA TASCA DE L’ASSEMBLEA DE DOCENTS

Començam a encalentir motors de cara a la nova jornada de vaga de dia 7 de gener i, sortosament, el calendari nadalenc ve ple de fites per fer visible la força i les raons de la nostra mobilització.
 

La primera cita és diumenge, dia 29 de desembre, al Teatre Principal de Palma. A partir de les 20.45, començarà la gala anual de la Nit de la Cultura de l’Obra Cultural Balear, que inclou el lliurament dels premis de l’entitat.
 

En aquesta ocasió, el Premi GABRIEL ALOMAR, que atorga la Junta directiva de l'OCB, ha estat atorgat a l'Assemblea de Docents de les Illes Balears, perquè, de manera democràtica, responsable i pacífica, ha plantat cara a l'abús de poder d'un govern que menysprea l'escola pública i la nostra llengua catalana.
En paraules de l’entitat, “també, perquè ha sabut transmetre als pares i mares dels alumnes i a tota la societat illenca els motius del seu clam de manera transparent. Aquesta netedat expositiva ha propiciat l'adhesió majoritària a la seva lluita. L'exemple i les accions dels nostres docents en assemblea han revifat l'orgull de poble que el passat 29 de setembre demostrà de forma aclaparadora que d'aquesta causa per una escola pública de qualitat i en català no ens descavalcarà res ni ningú.”

I hi voleu assistir o voleu més informació, telefonau al 971 72 32 99
Més recent Anterior

Formulari de contacte