La Conselleria reprimeix el director Jaume March per incoar un expedient disciplinari a l'alumna denunciadora

L'expedient disciplinari incoat pel director de Marratxí contra l'alumna LV fa referència a les gravacions clandestines que aquesta va fer al cap d'estudis. Davant la negativa de retirar l'expedient, el DG Isern ha emprès un nou erràtic i sense recorregut expedient que implica la suspensió del director en el càrrec

El mestre i exdirector d'escola Bartolomé Isern i la consellera Camps s'acarnissen una vegada més amb els directors, en una espiral repressora sense lògica ni precedent. No fa ni 24 hores que hem sabut que els directors de Menorca han estat proposats a penes de 10 a 15 dies de suspensió (quan ja duen gairebé sis mesos de càstig) i ara la Conselleria ens 'regala' un nou expedient al director de Marratxí, Jaume March.


Davant la manca d'una línia de política educativa clara, davant el desgovern que han creat, davant la incapacitat per treballar amb el col·lectiu docent, la Conselleria d'Educació, amb els seus mestres executors al capdavant, pretén utilitzar la por i la coacció com a substitutiu de la pèrdua d'autoritat moral. Qualsevol docent sap que l'autoritat no es guanya amb càstigs i amonestacions, sinó amb respecte i honestedat.

Des de l'Assemblea de Docents demanam a la Conselleria: com pensa retornar la confiança dels docents en les institucions de govern que representen? Com fan comptes aconseguir que els directors treballin amb ganes i complicitat amb l'administració, i no atemorits? Com pretenen que hi hagi un clima de confiança que afavoreixi la convivència si no fan res més que fomentar la delació, la denúncia i treballar a cop d'expedient? La Conselleria a hores d'ara només té la venjança per paraula, perquè no ha paït que democràticament els docents haguem alçat la veu per defensar un servei públic bàsic.

Volem expressar de bellnou el nostre suport a Jaume March, així com a Margalida Seguí, Jaume Bonet i Rafel Andreu. Cap expedient aturarà la lluita dels docents en favor de la qualitat de l'educació.
Més recent Anterior

Formulari de contacte