La delegació 'verda' de Brasil és rebuda per ministres, governadors, professors, sindicats... mentre a les Illes ens segueixen massolant amb expedients i decrets

La delegació 'verda' al Fòrum Mundial de l'Educació a Brasil, va ser convidada ahir a un sopar pel governador de l'Estat de Río Grande do Sul, Tarso Genro, al Palacio Piratini, a Porto Alegre. El sopar volia ser un 'Jantar' de confraternització en motiu de l'inici del Fòrum Social Temàtic, que comença aquest divendres a Porto Alegre i s'allarga fins dia 26. Al sopar també hi ha assistit el Ministre de Secretaria General de Presidència, Gilberto Carvalho, el qual ha citat la delegació illenca per poder conèixer de més a prop la lluita de docents de les Illes Balears.

Per tant, després de participar al Fòrum Mundial de l'Educació, els representants de l'Assemblea de Docents, Plataforma Crida i STEi, participaran en el Fòrum Social Temàtic de Porto Alegre en el qual oferiran una xerrada dissabte 25.

El Fòrum Social Temàtic -Crisi Capitalista, Democràcia, Justícia Social i Ambiental- és un espai obert de trobada per a l'aprofundiment de la reflexió, del debat democràtic d'idees, de la formulació de propostes, de l'intercanvi d'experiències i l'articulació per a accions eficaces d'entitats i moviments de la societat civil que s'oposen al neoliberalisme i al domini del món pel capital i per qualsevol forma d'imperialisme. Rio Grande do Sul, amb molts moviments socials, ha estat la palanca que ha donat força a aquests debats i mobilitzacions.

A la foto, amb el Ministre de Secretaria General de Presidència, Gilberto Carvalho, i amb el governador de l'Estat, Tarso Tenro.
Més recent Anterior

Formulari de contacte