Els directors reclamen a Bauçà que doni la cara

Els equips directius viuen una situació de pressió insostenible a causa de la política erràtica i repressora del Govern. Exigeixen la retirada dels expedients i la represa de les negociacions

Mallorca, febrer 2014

Els directors de primària, secundària i d'adults de les Illes Balears s'han plantat aquest 10 de febrer davant el Consolat de Mar per reclamar al president Bauçà que doni la cara en aquest conflicte amb la comunitat educativa. A l'acte hi han tengut un paper destacat els directius expedientats, com a mostra de la situació que viuen els equips directius dels centres: amenaçats, menyspreats i despretigiats pel seu propi govern.

Els directors insisteixen que el Govern hauria d'apostar pel diàleg, el consens, la generositat i la serenor com a bases per trobar una sortida al conflicte.

A l'acte s'hi ha demanat la represa de les negociacions i la recerca del consens. Alhora s'ha exigit la retirada dels expedients -que s'esperen que siguin molts més-. Tot per denunciar la situació insostenible que viuen els equips directius a causa de la política erràtica que han emprès en contra de l'educació i els seus treballadors.
Més recent Anterior

Formulari de contacte