CLASSES DE REPÀS (hemeroteca 6-12 d’abril)

Vaja setmaneta per als tres mosqueters defensors de “lo nostro”. En la seva obsessió per aturar la llibertat d’expressió, s’han topat amb la FAMPA de Menorca, mares i pares que han interposat una querella contra Bauzà, Camps i Estarellas per delictes presumptes de prevaricació, desobediència i impediment de l’exercici dels drets cívics!! Uroooooo. No, i els han donat amb cullereta perquè ho paguen amb aportacions voluntàries (www.totsuma.cat/querellabauza) que poden sortir, també, de la nostra butxaca. En voler!!

Camina, caminaràs, són més de 2.500 persones les inscrites per defensar un model d’educació pública que no ens dugui a fracassos, encara que na Juana Mari intenti ,en un primer moment ,amagar els resultats a base de mentides. Tanmateix, al final ho has hagut d’admetre!! Alerta que te sortirà una coa d’ase..
I vos dic que ha de coure tot aquest remenat perquè La comunitat educativa ha presentat la “Declaració en defensa de l’educació que fa falta”. Fixau-vos-hi bé!! L’han impulsada: ADESMA (Associació de directors de secundària de Mallorca), ADIDE (Associació d’Inspectors d’Educació), ADIPMA (Associació de directors d’infantil i primària de Mallorca), Assemblea de Docents de les Illes Balears, Assemblea de Docents desCONCERTATS, Assemblea de Mestres i Professors en Català de les Illes Balears, COAPA Balears, Cooperatives d’Ensenyament de les Illes Balears, FAPA Mallorca, FE CCOO, FETE-UGT, Plataforma Crida i STEI-Intersindical.
I ara, qui és que no negocia? Ai,ai,ai, que la gent ho té claríssim i vosaltres, de cada vegada, més fosc. Pura negror, tant com les prospeccions d’en Rajoy
No, i ja sabem que no voleu anar ni a la marxa verda ni a la negra. És normal, què heu d’anar a aguantar quatre rojos, iaio flautes i tota la pesca, si vosaltres salvareu les Illes del naufragi educatiu i petrolier?? No, i ara voldreu posar-ho com a fita a les europees: “Les Illes seran, d’ara endavant, els emirats mediterranis, per la riquesa de la llengo báleà que faràs servir a IB3 i pel petroli”...
Tanmateix l’aguiat te sortirà salat i ningú no se’l menjarà perquè va brut d’oli, de petroli.
Per embullar la troca, qualque polissó va filtrar a la premsa una de les idees que s’havien de discutir a les assemblees de centre però que, en cap cas, era una proposta ferma (nosaltres ho decidim tot democràticament!!) emperò ens has recordat que les avaluacions formen part de la funció docent. Què creus, que no ho sabem??
Nosaltres sí feim les feines cada dia i no ens han de corregir falses promeses. Ei, la capitana ens “promet per al curs que ve els professors que facin falta per al TIL”. Però si ja saps que ni cobreixes les baixes de menys de 10 dies i que tenim tot el recull de les que no has cobert passant més d’un mes!!! Que tenim totes les dades de gent no capacitada en anglès!!.
Que vos ha tocat la loteria?? O és que vos han promès ingressos extres?? Va, venga, ens teniu desconcertats. Sí, la veritat, necessitam molt de personal. De fet, tot el que vàreu retallar i que fa prop de dos cursos que és a l’atur. No, no te facis de pregar i obre la butxaca!! 

A la marxa no us hi veurem però i al “banquillo”??
Més recent Anterior

Formulari de contacte