JA HO TENIU TOT A PUNT?

A la fi demà a les 10h, al Parc de davant l'Institut Berenguer d'Anoia d'INCA, començarem la Marxa per l'Educació. Una marxa que, front a un Govern immòbil, preten anar FENT PASSES PER L'EDUCACIÓ. Farem passes per exigir un sistema educatiu digne, arrelat a la nostra cultura i obert al món. Una marxa que demana el correcte maneniment de l'escola com a servei públic. Una marxa que expressa el que a balears volem dins l'àmbit educatiu.


 Aquí podeu comprovar l'itinerari i horaris previstos:


Recordau que hi haurà punts d'avituallament a Binissalem, Consell i Es Figueral (Marratxí). Recordau també que dinarem a Santa Maria. Tot això serà possible gràcies a l'ajuda dels ajuntaments, la Unió de Pagesos, la Cooperativa Integral Coanegra i l'AMIPA de Santa Maria.

Arribarem tots al Born de Palma sobre les 18h  on hi haurà un parlament i després un concert de Taverners

No volem fer cap passa enrere en la qualitat de l’ensenyament. Tal i com ens  diu en Lluís Llach:


"No faceu ni una passa enrere en la vostra lluita... no en faceu cap, entre altres coses perquè trepitjaríeu els qui teniu darrere, que som molts. Som darrere vostre per donar-vos suport i per aprendre del vostre exemple. Ni una passa enrere, totes les passes endavant per l’educació, per la justícia i per la dignitat."
 
Pels nostres nins, pels nostres joves, pel futur. Vine a la Marxa per l'Educació dia 12 d'Abril. #12A #Marxaxleducacio
 

SEGUIM LLUITANT. CAP PASSA ENRERE, TOTES LES PASSES ENDAVANT.
Més recent Anterior

Formulari de contacte