L'Assemblea de Docents d'Eivissa fa costat a Jaume Sastre, docent en vaga de fam, de fa onze dies

L'Assemblea de Docents d'Eivissa va decidir, en assemblea, fer costat a Jaume Sastre, docent en vaga de fam i a les seves reivindicacions. A més a més, alumnes de Sastre s'hi van acostant per mostrar-li el seu suport, com també el Sepc, sindicat d'estudiants. I el grup d'Esplai de Sant Joan, el seu poble natal. A més, dos centres educatius -Marratxí i Sineu- impulsen una vaga per al proper dia 22 de maig

L'onzè dia en vaga de fam de Jaume Sastre ha estat un dia agredolç. D'una banda, el nombre de suports va creixent, amb moments molt emotius. Però de l'altra, avui dematí s'ha aixecat amb la trista notícia de la mort de Sebastià Serra, dirigent històric de l'STEI, que aquest divendres va passar a fer-li costat. 

En la seva nota al blog, Sastre diu:

“En Sebastià era un home de conviccions. Jo no el vaig tractar molt. La seva mort sobtada avui de matí ens ha privat d'un company de lluita. Pens que un bon homenatge que li podem fer els docents és participar massivament a la concentració de demà dilluns, a la manifestació de dijous 22 i diumenge dia 25 anant massivament a votar per fer un vot de càstig a José Ramón Bauzá.”

Deu dies en vaga de fam du Jaume Sastre. I les emocions s'incrementen notablement. El suport d'alumnes i exalumnes l'emociona, com la felicitació pel seu 55è aniversari, en forma de 55 espelmes i un cartell d'ànims. Des de l'Esplai de Sant Joan, li enviaren una abraçada de cada nin i nina (són 60) i una de tot l'equip de monitors.

Alhora, també és molt important que hi hagi nous centres i nous col·lectius que se sumin al suport. Així ho ha fet l'Assemblea de Docents d'Eivissa, que decidí en assemblea fer costat a Jaume Sastre. Com el CEIP Costa i Llobera de Pollença.

L'assemblea de docents de Sineu i Marratxí han fet una passa més i conviden tothom a sumar-se a la vaga que han convocat per a dia 22 de maig, dia de la darrera mobilització abans de les eleccions, i també per fer costat a Sastre.
ASSEMBLEA D'EIVISSA

L'Assemblea de Docents d'Eivissa volem expressar tot el nostre suport a la causa que persegueixes. Compartim la teva lluita i demanam al President Bauza que es segui a negociar amb els Docents de les Illes Balears, per començar a treballar de manera conjunta i real cap a una EDUCACIÓ PÚBLICA I DE QUALITAT. Ja fa tres cursos que a Eivissa varem començar la lluita i les mobilitzacions i seguirem fent-ho fins que ens escoltin, pel nostre futur i pel futur dels que vindran.

Ànims i força!
CEIP COSTA I LLOBERA, DE POLLENÇA

Des de l'Assemblea de docents del CEIP Costa i Llobera de Pollença enviam el nostre suport al company Jaume Sastre en la seva vaga de fam per reinvindicar el que volem tota la comunitat educativa:una educació pública digna, de qualitat i en català.

Ànims i força Jaume!
SEPC

la Sepc, que ha fet aquest comunicat http://sepc.cat/jaume-company-les-estudiants-dels-paisos-catalans-esteim-amb-tu/#
HOMENATGE DELS ALUMNES PEL 55 ANIVERSARI DE JAUME SASTRE

- També però ells i un grup d'estudiants de 1r Batx de l'IES Llucmajor no pogueren estar de felicitar-lo i de donar el seu suport, li preparen una petita "tortada" només era un 55 amb candeletes a dins, un rètol de suport i signatures.

El moment en què varen fer en entrar Jaume Sastre a l'anomenada Biblioteca de Can Gazà va ser molt emotiu. Els alumnes havien encès les candeletes i tancat les portes perquè el vent no les apagàs. En Jaume va entrar, en un espai patit, on s'hi trobaven més de quaranta estudiants, i començaren a cantar: Jaume, Jaume molts d'anys...!
Més recent Anterior

Formulari de contacte