EN HOMENATGE A SEBASTIÀ SERRA JUAN, ACTIVISTA I SINDICALISTA

Estimats companys i companyes,

avui hem sabut de la mort de Sebastià Serra Juan, sindicalista de l'STEI-i.
Alguns de nosaltres el vérem per darrera vegada el divendres passat quan es va acostar a Sa Casa Llarga per donar suport i fer una xerrada amb en Jaume Sastre, en vaga de fam des de fa 11 dies. Estava, com sempre, ple de vitalitat, amb un caminar ferm i la rialla sempre als llavis.
En Sebastià va participar en alguna de les jornades de negociació durant la vaga indefinida en el mes de setembre. Venia a aportar una mica de la seva experiència, just uns dies abans de jubilar-se. Ara estava jubilat, però seguia treballant dins les associacions de veïns, com no podia ser d'altra manera en una persona que havia fet del compromís social una forma de vida. Sens dubte avui és un dia trist, perquè se n'ha anat una persona que després de tota una vida dedicada a la lluita social i sindical, encara tenia molta vida per endavant. Per viure ell i per donar als altres.
El millor homenatge que els docents li podem fer és sortir demà dilluns als carrers de Palma en la concentració davant el Consolat de la Mar, i també dijous que ve, participar de la manifestació.
En nostre condol tant a la seva família personal com a tota la seva família de l'Stei-i.
Descansa en pau, Sebastià.
Més recent Anterior

Formulari de contacte