L'ASSEMBLEA DE DOCENTS DENUNCIA LA CONSELLERA CAMPS DAVANT LA FISCALIA PER MALBARATAMENT DE CABALS PÚBLICS

L'Assemblea de Docents de les Illes Balears ha interposat la primera denúncia davant fiscalia contra el Govern. En aquest cas demana a la fiscalia que investigui els viatges continuats de la consellera a costa de l'erari públic quan ja rep una assignació de 22.000 € en compensació per residir a Menorca. Aquest fet pot respondre a un malbaratament de cabals públics per interessos particulars

L'Assemblea de Docents s'ha sumat a les nombroses denúncies contra l'actual Govern de les Illes Balears i la nefasta gestió al capdavant del món educatiu. La denúncia va destinada aquesta vegada contra la consellera d'Educació, Joana Maria Camps, que en vuit mesos ha viatjat fins a 32 vegades a Menorca, amb estances, qualque vegada de fins a 26 dies consecutius sempre a càrrec de l'erari públic. Des de l'Assemblea es tenen evidències que al darrere d'aquest gran nombre de desplaçaments hi ha interessos particulars i per això demana a la fiscalia que investigui els fets.

La denunciada ja estaria rebent un suplement de 22.000.€ per a fer front a les despeses addicionals derivades del seu empadronament a Menorca i, per tant, el fet d'usar recursos públics per procurar-se passar “17 caps de setmana” a la seva illa natal presenta indicis de poder ser constitutiu d'un malbaratament de cabdals públics.

La denúncia parteix de les informacions facilitades al Diario de Mallorca, per Matías Vallés i se'n desprèn una actuació negligent i un abús de poder.

En la justificació de despeses a càrrec de l'erari públic -segons informacions del Parlament- hi ha accions tan estranyes com “La Romería del Rocío de Mercadal justifica un viaje con fondos públicos de cinco días de duración”; “Tres días para reunirse con el alcalde de Sant Lluís”; “en Navidad, ocho días para una entrega de trofeos”; “A menudo viaja a Palma desde Maó el martes para el pleno del Parlament -cobra 220 euros de dieta- y regresa el mismo día a su isla de vacaciones”. Per tot això, s'ha sol·licitat a la fiscalia que investigui els fets.

Recordem que són nombroses les denúncies i querelles que s'estan interposant contra el govern. La darrera, la querella contra el president Bauçà, Estarellas i la mateixa Camps pels expedients injustos contra tres directors de Menorca. Alhora, tant el TSJB, que sol·licita informació i amenaça amb multes a la Conselleria, com també el Defensor del Poble, que demana informacions que no ajuden, són mostres d'un govern que vol viure al marge de la justícia quan li convé. I no té manies en presentar denúncies sense fonaments contra docents i expedientar-los. Ara s'ha girat la truita i és el Govern l'objecte d'una allau de denúncies que just ha fet començar.
Més recent Anterior

Formulari de contacte