APPSEMBLEA, aplicació mòbil per estar al dia dels temes educatius

L'Appsemblea és una aplicació mòbil concebuda per mantenir tota l'assemblea de docents informada dels temes educatius més rellevants i per intensificar el contacte i la força del moviment educatiu de qualitat.

La versió que hem publicat a la tenda d'aplicacions Google Play, inclou quatre apartats. El primer és el bloc de l'assemblea, on van apareixent les noticies que va publicant l'assemblea de docents. El segon és l'agenda verda, per recollir els propers esdeveniments i cites amb la comunitat educativa. El tercer apartat, els formularis, és una llista que inclou alguns dels formularis que s'usen per recollir dades sobre les situacions més negatives del present curs escolar per després poder fer-ne anàlisis i treure conclusions. Finalment el darrer apartat és el recull de premsa, on apareixen les notícies directament relacionades amb el món educatiu i que han estat publicades als principals mitjans de comunicació. Aquestes opcions s'aniran ampliant amb noves funcionalitats a les properes actualitzacions.

Algunes característiques que podem destacar són el fet de poder usar l'aplicació amb pantalles petites i grosses, sense que importi gaire tampoc l'orientació de la pantalla. Es poden mostrar les informacions en forma de llista, per fer-hi una ullada ràpida, o bé com a vista detallada, amb la possibilitat de copiar continguts o obrir-ne la font. Els elements visuals que no caben a la pantalla es poden desplaçar amb els dits, tant si són continguts com si són menús d'opcions. D'altra banda, l'aplicació usa la connexió a Internet per descarregar-se les informacions, però en desa una còpia perquè es puguin tornar a consultar quan la connexió no està disponible.
De moment només està disponible per a Android, però en poc temps es trobarà per a altres sistemes operatius.
Més recent Anterior

Formulari de contacte