L'ASSEMBLEA DE DOCENTS DENUNCIA EL DESEMBARCAMENT DE DIRECTORS IMPOSATS DES DE LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ

Dia 30 de juny van cessar molts equips directius, 13 dels quals a causa de la dimissió contra les polítiques educatives del Govern. Ara, han començat a desembarcar diferents directors designats des de Conselleria i són rebuts amb hostilitat per part dels claustres. Avui els professors de l'IES Francesc de Borja Moll han convocat un claustre per posar en evidència les mancances del nou equip de Juan José Rey. Altres casos polèmics són els de l'IES Sineu, IES Binissalem, escola de Bunyola. Imposicions d'esquena als inspectors, incompliments de projecte...

Els claustres de professors 'reben' els nous directors amb una actitud contrariada per les males maneres amb què s'estan imposant nous equips directius d'una forma arbitrària per part de la Conselleria. De més a més, es lamenta la manca de visió professional de la Conselleria, amb la imposició d'equips directius que desconeixen els centres on són destinats, amb l'expectativa afegida que saben que compten amb el rebuig del claustre. Tal és el cas de l'IES Francesc de Borja Moll, els professors del qual han convocat un claustre per tal de donar la 'benvinguda' al nou equip directiu i posar-lo completament en evidència davant tothom. Un equip directiu incomplet, inexpert i ja amb baixes sobtades.

Un altre cas molt curiós és el de l'IES Binissalem, imposada el passat divendres 27, quan no quedava ningú a l'institut. Els professors volgueren anar a donar-li també la 'benvinguda'. A l'IES Sineu, el nou director, Pere Mas, no s'atreví ni a davallar del cotxe, amb l'excusa que “l'havien cridat des de Conselleria urgentment”.

La demostració de la ineptitud i ineficàcia de la Conselleria d'Educació el trobam a l'escola de Bunyola. La Conselleria hi ha enviat com a directora una 'assessora del TIL' i una cap d'estudis, també de primària, quan el que necessiten són mestres d'infantil. Aquesta estratègia, s'ha de remarcar, s'ha fet d'esquena a l'inspector de zona i a un centre en què s'ha votat NO al TIL dues vegades i denuncien la supressió d'una aula d'infantil.
Més recent Anterior

Formulari de contacte