CLASSES DE REPÀS (hemeroteca 7 al 13 de setembre)

Demà és el 15-S i si encara teniu dubtes del perquè de la vaga i del perquè ens hem de mobilitzar, avui les “classes de repàs” vos conviden i vos encoratgen a la vaga i a la concentració davant del Consolat, vos convidam a saber dir basta, a desemmascarar na Camps. FEIM VAGA PERQUÈ AQUEST NO TORNA A SER UN CURS NORMAL

Na Juana Mari (pobreta ella, que va de víctima) en totes i cadascuna de les entrevistes que dóna diu que tot va bé, fins i tot que els resultats del PTIL i de les proves IAQSE en demostren l’èxit. MENTIDAAAA.

Nosaltres som a les aules i sabem com ha anat això del TIL: un autèntic desastre que aboca al fracàs els infants bé perquè el temari és molt reduït, bé perquè no s’ha entès l’explicació en anglès.

El TIL, les avaluacions a l’atzar que recauen a l’Àgora en comptes del Polígon de Llevant no mostren la informació verídica.

NO VOLEM SER MANIPULATS, NO VOLEM SENTIR MENTIDES, VOLEM LA VERITAT I ANAM A LA VAGA.

-¿Cómo afronta la negociación con los docentes y la advertencia de huelga?

-Esta semana me he sentado con los sindicatos e intentamos llegar a acuerdos en temas laborales. Hemos tratado mucho puntos, intentamos cerrar un acuerdo en la cuestión de los interinos. Nunca se había pactado un acuerdo de estabilidad para tantas plazas. Nosotros hemos exactamente nuestros compromisos. Dijimos que desarrollaríamos mesas técnicas para abordar temas laborales y en julio hicimos tres. Estamos desarrollando mesas sectoriales este septiembre. El objetivo es que todos hemos de desear lo mejor para los alumnos para que el curso comience lo mejor posible. Espero que impere la sensatez y no haya conflictos. Eso es lo que espero.

Això ha dit literalment la consellera, però, què han dit els sindicats? Meam, meam:

L'STEI explica que "per la mesa sectorial d'avui dia 10 la Conselleria s'havia compromès a fer arribar als sindicats un document amb les propostes de l'Administració".

Segons el sindicat, "el document que la Conselleria ens va fer arribar ahir, més que una proposta, sembla un resum de la mesa de la setmana passada. És una declaració d'intencions, sense concretar absolutament res en cap dels quatre blocs, s'utilitzen expressions com ara: 'estudiar la possibilitat de', 'es proposa la possibilitat de', 'establir un calendari'... sense dates ni proposta econòmica que avali la voluntat real de la Conselleria".

A més, l'organització sindical recorda que "el document oblida part dels temes tractats. Això és: horari lectiu de Secundària, sexennis congelats, complements de cap de departament i tutoria, reducció de jornada per a majors de 55 anys, paga extraordinària, etc".

El document, per tant, només enumera algunes qüestions, malgrat que el compromís de l'Administració era presentar un acord molt més global.

Pel sindicat: "sembla que estam, una altra vegada, davant una estratègia de dilació, que l'únic que pretén és donar la imatge de negociació, però realment no hi ha voluntat política d'avançar en cap dels temes tractats".

ENCARA TENS DUBTES QUE NO PODEM CONSENTIR AQUESTA PRESA DE PÈL??

LA CONSELLERIA EMPLENA LES AULES DE LA PÚBLICA I NO AMPLIA LES DOTACIONS (hi ha centres de nins amb pobresa extrema)

LA CONSELLERIA REBAIXA BEQUES DE MENJADOR I CONCERTA ESCOLES DE L’OPUS QUE TENEN AUTOCAR MENTRE ALUMNES DE LA PÚBLICA HAN DE TORNAR A PEU

LA CONSELLERIA NO COBREIX LES BAIXES LABORALS PER A MALALTIES INFERIORS A 15 DIES, MENTRESTANT, TE DESCOMPTEN EL 50% DEL SOU, EL PRIMER DIA.

Si la teva indecisió és fruit del què diran, volem fer-te saber que la societat civil està amb nosaltres. Com no hi han d’estar si acompanyen els nins a escola i veuen la realitat?? Com poden estar contents d’aules massificades, escassesa de recursos, aules prefabricades, amiant a les instal·lacions, escoles fora escala d’incendis???

Segons Estarellas, només hi ha hagut dues incidències en aquest inici de curs, una de goteres i una de transport. Hahahaha MENTIDAAAAAA

La majoria dels ciutadans de les Illes Balears (56%) fa responsable el Govern del conflicte educatiu davant un 24% que en responsabilitza l'Assemblea de Docents i un 9%, els sindicats, segons una enquesta de la Fundació Gadeso. Els intents de l'Executiu de fer veure un rerefons polític al conflicte han fracassat, ja que tan sols un 5% de la població l'atribueix als partits de l'oposició. Impera l'escepticisme sobre la possibilitat d'arribar a un consens amb Bauzá, que tan sols veu factible un 9% dels enquestats.

La impopularitat educativa de l'Executiu no és tan atribuïble al TIL com a l'augment de les ràtios (75%), la disminució del nombre de professors (74%) i la retallada de mestres de suport i d'atenció a la diversitat (64%).

HO VEUS?? LA SOCIETAT CIVIL SAP QUE ELS ATACS A LA PÚBLICA SÓN CONSTANTS I QUE MAI NO HAVÍEM ESTAT TAN MALAMENT. LA FAPA HO SAP

NECESSITES MÉS MOTIUS? NO, TU SAPS QUE DIR NO ÉS MOLT IMPORTANT.

ENSENYAM A DIR NO ALS INFANTS PERQUÈ RES NI NINGÚ PUGUI ABUSAR D’ELLS.

NOSALTRES DIEM NO A LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ I FEIM VAGA. DEMÀ DIA 15 CONCENTRACIÓ AL CONSOLAT DE LA MAR. T’HI ESPERAM!

#StopKaos #StopKamps

Més recent Anterior

Formulari de contacte