ELS CENTRES NO HAN TENGUT UN DIA NORMAL PER IRRESPONSABILITAT DEL GOVERN


El 19è dia de vaga en tretze mesos ha tengut un seguiment aproximat del 60%, en una jornada en què s'han concentrat més de 2.000 persones davant el Consolat de la Mar amb un clar missatge de rebuig a la consellera Camps i les seves mentides. Per això feim pública una mostra del seguiment de la vaga a 113 centres de Mallorca que ens han informat fins a hores d'ara.

L'Assemblea de Docents valora molt positivament la jornada de vaga d'aquest 15 de setembre que ha reunit més de 2.000 persones davant el consolat, on s'ha demanat la dimissió d'una consellera que menteix de forma sistemàtica i que gestiona de forma caòtica una conselleria massa important.

El 60% de seguiment de la vaga demostra molt clarament que els docents estan en contra de la gestió actual del món educatiu. I més que aquest és el 19è dia de vaga en els darrers tretze mesos. Avui els centres no han tornat a funcionar per irresponsabilitat del Govern. Ha quedat clar que aquest començament de curs no és gens normal. I, malgrat la pressió dels diferents sectors en contra de la vaga, l'èxit d'avui demostra que l'Assemblea comença el curs amb força. Quant a les declaracions d'Estarelles que té el suport del 88%, el comitè de vaga el convidam a convocar una concentració.

L'Assemblea publica aquestes dades per desmuntar una altra vegada les mentides d'una conselleria opaca i poc transparent, massa donada a manipular dades i a canviar de criteris. Les dades de l'Assemblea compten el nombre total de gent que pot fer vaga, sense comptar els serveis mínims. Reptam la Conselleria a fer públiques les dades centre per centre. No de bades, l'any passat, en aquell històric primer dia de vaga, el 16 de setembre, es quantificava en un 22% el seguiment de la vaga. I enguany, que se suposa que el seguiment ha estat menor, la quantifica en un 19%, el secretari Estarellas, que confon el silenci amb el fet que li donin la raó.

Comitè de Vaga. 


Més recent Anterior

Formulari de contacte