EL TIL HA MORT. DEMÀ ASSEMBLEA A PETRA


L'Assemblea de Docents es congratula de les tres sentències que declaren nul el polèmic TIL i també dels quatre autes que fan una suspensió cautelar de la seva ordre d'aplicació del 9 de maig de 2014, en resposta als recursos interposats per l'Assemblea i els tres sindicats.

Per poder valorar i prendre mesures adients tant davant les sentències com davant la reacció del Govern, convocam una assemblea general a Petra demà dijous a les 18.00h. L'únic punt de l'ordre del dia de l'assemblea serà decidir la línia d'actuació als centres a partir de ja.
Com a primera lectura d'urgència després de tants de canvis legals, entenem que els centres amb projecte aprovat es segueixen regint per ell. En canvi, els que no el tenen aprovat (que són molts) no tenen ara obligació d'aprovar-lo. No obstant, i pels que el tenen aprovat, poden tornar a fer els tràmits per "desaprovar-lo" i fer-ne un de nou "sense TIL". De qualsevol manera, demà a l'assemblea assistiran els nostres missers que respondran qualsevol dubte que es plantegi.
Per acabar, volem recordar que el qüestionament del TIL és un dels deu punts de reivindicació que motivaren la convocatòria de vaga indefinida. No s'ha de perdre de vista davant d'aquesta gran notícia que és la il·legalització del TIL. Ara és un moment de màxima debilitat de la Conselleria i cal seguir treballant per aconseguir totes les reivindicacions que en el seu dia vam posar damunt la taula.

Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents
Més recent Anterior

Formulari de contacte